Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

De Volkskrant: ZorgKiezer.nl goedkoopste en zonder kanttekeningen

ZorgKiezer.nl is van de drie grote vergelijkingssites de goedkoopste en degene zonder fouten. Dat concludeert De Volkskrant afgelopen zaterdag op basis van onderzoek naar de drie belangrijkste vergelijkingssites: Independer, Consumentenbond en ZorgKiezer.nl. Bij een vergelijkbare zoekopdracht komt ZorgKiezer.nl van de drie grootste vergelijkingssites als goedkoopste uit de bus.

Volkskrant vergelijk
ZorgKiezer.nl is de goedkoopste en heeft geen kanttekeningen

 

 

Bij het door de Volkskrant gebruikte zoekprofiel toont ZorgKiezer.nl als eerste zoekresultaat de goedkoopste verzekering van Agis voor 66,70 per maand. Independer toont een verzekering van OHRA met een maandpremie van 76,92 euro, die daarmee ruim 120 euro per jaar duurder is. De Consumentenbond toont een verzekering van ZilverenKruis met een maandpremie van 70,24 euro en zet de verzekering van Agis op de tweede plek. Dat komt omdat ZorgKiezer.nl op Agis een hogere korting heeft weten te onderhandelen waardoor deze bij ZorgKiezer.nl 40 euro per jaar goedkoper is dan bij de Consumentenbond.

Lees hier het hele artikel:

Volkskrant hele artikel
Klik op het artikel om het te vergroten

Bij ZorgKiezer.nl staat de goedkoopste zorgverzekering wel altijd bovenaan de zoekresultaten en wij tonen alle verzekeraars. Of er een samenwerking met een verzekeraar is of niet, maakt bij ons niet uit voor de volgorde van de ranglijst. Het doel van onze site is om eerlijke informatie te verschaffen over zorg en zorgverzekeringen, waarbij het belang van de consument altijd voorop staat. En dat is wat je van een vergelijkingssite mag verwachten.

Laatste update op 25 oktober 2015 – 01:43 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344