ZorgKiezer op 30 december in RTL Nieuws

Veel mensen wachten tot de laatste dag om over te stappen van zorgverzekeraar. De laatste dagen van 2017 is dus aanpoten voor ZorgKiezer.nl. 

RTL Nieuws

ZorgKiezer in RTLNieuws

Mensen wachten zo lang mogelijk met overstappen. Ook dit jaar weer stappen veel mensen pas in de laatste uren van het jaar over.

Waarom overstappen?

Veel mensen willen overstappen van zorgverzekering om te besparen. Door bijvoorbeeld het eigen risico te verhogen of een andere polis te kiezen, waardoor ze niet meer bij alle ziekenhuizen terecht kunnen. En gebruik jij de zorg uit je aanvullende zorgverzekering wel? Wie weet bespaar je een hoop geld als je de zorg die je nodig hebt uit eigen zak te betalen.

Kijk dus goed naar jouw zorgbehoefte in 2018. Die kan misschien heel anders zijn dan die in 2017. Je kunt nog overstappen tot 31 december 2017.

Bekijk hier het fragment terug.

Over de auteur

Nadia Wittebol

Als content marketeer bij ZorgKiezer.nl houd ik mij vooral bezig met alle ontwikkelingen in de zorg. Ik probeer het voor jou zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Toch iets niet duidelijk? Je kunt ons gerust mailen naar: info@zorgkiezer.nl. Bellen kan natuurlijk ook altijd: 020-2611600.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *