Zorgpremie 2016: Amersfoortse met 60 euro omhoog

Zorgverzekering 2016 Amersfoortse zorgpremieZorgverzekeraar Amersfoortse heeft bekend gemaakt hoe hoog de zorgpremie wordt bij de zorgverzekering 2016. De maandelijkse premie gaat met 5 euro omhoog naar een bedrag van 107, 95 euro. De aanvullende zorgverzekeringen stijgen ook allemaal iets in premie volgend jaar.

Amersfoortse zorgverzekering 2016

Net als de meeste andere zorgverzekeraars gaat de Amersfoortse ook omhoog met de zorgpremie volgend jaar. Voor de aanvullende verzekering betaal je een paar cent meer in 2016. De premie voor de aanvullende pakketten is afhankelijk van de leeftijd en is hoger naarmate je ouder bent. De tandartsverzekering is met gemiddeld een euro omhoog gegaan per maand.

Overstappen naar de Amersfoortse

Eenvoudig de zorgverzekering vergelijken en overstappen naar de Amersfoortse kan op ZorgKiezer.nl. Het serviceteam is dagelijks te bereiken op 020 261 1600 en helpt jou graag met het vinden van de beste zorgverzekering in 2016.

Over de auteur

Claire Langenhoff

Als zorgcoach zorg ik ervoor dat ik op de hoogte ben van alle ins & outs op het gebied van zorgverzekeringen. Heb je een vraag over de dekking van je zorgverzekering, de vergoeding of een andere zorg gerelateerde vraag? Neem gerust contact op: 020-2611600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *