Zorgpremie 2016: Amersfoortse met 60 euro omhoog

Zorgverzekering 2016 Amersfoortse zorgpremieZorgverzekeraar Amersfoortse heeft bekend gemaakt hoe hoog de zorgpremie wordt bij de zorgverzekering 2016. De maandelijkse premie gaat met 5 euro omhoog naar een bedrag van 107, 95 euro. De aanvullende zorgverzekeringen stijgen ook allemaal iets in premie volgend jaar.

Amersfoortse zorgverzekering 2016

Net als de meeste andere zorgverzekeraars gaat de Amersfoortse ook omhoog met de zorgpremie volgend jaar. Voor de aanvullende verzekering betaal je een paar cent meer in 2016. De premie voor de aanvullende pakketten is afhankelijk van de leeftijd en is hoger naarmate je ouder bent. De tandartsverzekering is met gemiddeld een euro omhoog gegaan per maand.

Overstappen naar de Amersfoortse

Eenvoudig de zorgverzekering vergelijken en overstappen naar de Amersfoortse kan op ZorgKiezer.nl. Het serviceteam is dagelijks te bereiken op 020 261 1600 en helpt jou graag met het vinden van de beste zorgverzekering in 2016.

Over de auteur

Claire Langenhoff

Claire Langenhoff is als stagiaire begonnen en had het zo naar haar zin dat ze niet meer is weg gegaan. Nu schrijft zij met name blogs voor ZorgKiezer.nl waarin zij consumenten informeert over alle ontwikkelingen op het gebied van zorg en zorgverzekeringen. Naast schrijven vindt zij het ook leuk om zich bezig te houden met de studie reclame & marketingcommunicatie en in haar vrij tijd gaat ze graag lekker uit eten of hangt ze op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *