Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Collectiviteitskorting

Korting

In een aantal situaties is het mogelijk om korting te krijgen op je zorgverzekering. Als je overstapt via ZorgKiezer krijg je een korting van 20%. Je kunt ook gebruik maken van een collectiviteitskorting via werkgevers, vakbonden of gemeenten. Je krijgt ook vaak korting als je student of ZZP’er bent.

Een collectieve verzekering kan interessant voor je zijn als je tot een specifieke doelgroep behoort. Vaak hebben de aanvullende pakketten via je werk of vereniging aangepaste voorwaarden. Let er ook op voor welk pakket je je verzekert. Het kan zijn dat je verzekerd bent voor zorg die je niet gebruikt. Het kan zelfs zo zijn dat je bij een andere zorgverzekeraar goedkoper uit bent met jouw persoonlijke zorgbehoeftes. Vergelijk dus altijd je zorgverzekering om te zien waar je het goedkoopste uit bent.

In 2020 verandert er veel op het gebied van collectiviteiten. Wil jij alle ins en outs wezen? Lees dan snel ons blog!

Let op: een reguliere zorgverzekering is in sommige gevallen alsnog goedkoper. Vergelijk dus eerst alle zorgverzekeringen goed.

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2019 ZorgKiezer.nl | Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344