Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Overstappen is gedoe. Feit of fabel?

Overstappen

Laatste update op 5 december 2018 – 16:15 door .

Het is weer bijna zover. Heel Nederland heeft het over het overstappen van zorgverzekering. Berichten en aannames verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nou waar zijn of niet. ZorgKiezer.nl onderscheidt daarom feiten van fabels. Doe er je voordeel mee in het overstapseizoen!

Vandaag in Feit of fabel: Overstappen is gedoe!

gedoe

Feit of fabel?

ZorgKiezer.nl helpt jou met de keuze van je zorgverzekering en biedt je een heel duidelijk overzicht om te vergelijken op prijs, inhoud en service.  Je kunt zelf jouw zorgwensen invullen en wij geven jou dan het goedkoopste of de zorgverzekering met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Binnen twee minuten heb jij al je nieuwe zorgverzekering afgesloten.

Het maakt het nog makkelijker dat ZorgKiezer.nl een gratis overstapservice heeft. Jouw oude zorgverzekering zeggen wij gratis voor je op. Geen gedoe en dus een fabel.

Waar komt het vandaan?

Ongeveer 1 miljoen van de Nederlanders stapt ieder jaar over. De reden waarom al die andere mensen niet overstappen is tweeledig:

1. Ze zijn tevreden over hun huidige verzekeraar.
2. Het is gedoe om over te stappen.

Als je tevreden bent over je huidige verzekeraar en geen geld kunt besparen moet je blijven zitten waar je zit. In het verleden was het ook best een gedoe om te vergelijken en over te stappen. Je moest namelijk papieren polissen naast elkaar gaan leggen. Tegenwoordig is vergelijken en afsluiten eenvoudig geworden en zo gepiept.

Reacties op “Overstappen is gedoe. Feit of fabel?

 1. ik heb een gebitsprothese en volgens mijn tandarts heb ik dan na 5 jaar recht op een nieuwe. Geld deze regel ook nog na overstap naar andere zorgverzekeringsmaatschappij of is dat niet relevant?

  1. Hallo meneer Kaan,

   Goede vraag! Maar je hebt dan gewoon recht op een nieuwe. Je begint dus niet opnieuw met tellen.
   Stel jij hebt vier jaar geleden een nieuwe gebitsprothese gekregen en je stapt dit jaar over, dan heb je bij je nieuwe verzekeraar gewoon over een jaar recht op een nieuwe.
   Let wel op, een gebitsprothese wordt voor 75% vergoed.

   Groetjes,
   Nadia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344