Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Je hebt nog 7 dagen om over te stappen; 4 tips!

hourglass-1224529-mJe hebt nog exact 7 dagen om over te stappen naar een goedkopere zorgverzekering. We geven je maar liefst 4 tips voor het overstappen. Met deze tips weet je zeker dat jij de beste en goedkoopste zorgverzekering voor 2014 afsluit.

Tip 1: Schrap overbodige zorg

Het komt veel voor dat mensen over verzekerd zijn. Je hebt dan een zorgverzekering met vergoedingen voor een hoop zorg die je niet gebruikt. Denk aan een vergoeding voor fysiotherapie, terwijl je eigenlijk nooit gaat of een uitgebreide dekking voor de tandarts, maar je hebt nooit een gaatje. Voor deze zorg betaal je wel, het is berekend in je premie. Zonde dus wanneer je deze zorg helemaal niet nodig hebt!

Tip 2: Krijg korting op je premie

Veel zorgverzekeraars bieden een korting op de zorgverzekering. Zo kan je vaak korting krijgen op je basisverzekering, maar ook op je aanvullende zorgverzekering. Verzekerd worden via een collectief biedt vaak ook korting. Via ZorgKiezer.nl kan je in de meeste gevallen ook profiteren van een korting, dit kan oplopen tot 25%. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is overstappen van zorgverzekering via ZorgKiezer.nl. Vaak ben je via ZorgKiezer.nl goedkoper uit dan via een collectief!

Tip 3: Heb je echt keuzevrijheid nodig?

Besparen om je zorgpremie kan ook door een zorgverzekering af te sluiten met een beperkte keuzevrijheid. Je kan dan kiezen voor een naturapolis of een selectie/budget polis. Als je geen zorgingrepen in de planning hebt staan of je bent nog niet in behandeling bij een bepaald ziekenhuis, is het meestal geen probleem om alleen naar gecontracteerde zorgaanbieders te gaan. De premie voor een natura zorgverzekering is voordeliger. Een ander voordeel van een naturapolis is dat je niet zelf je rekeningen hoeft voor te schieten.

Tip 4: Altijd je zorgverzekering vergelijken

Het is belangrijk dat je zorgverzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Ieder jaar veranderen de premies, dus loont het om te vergelijken. Daarbij kan je zorgbehoefte ook veranderd zijn.

Via ZorgKiezer.nl kun je snel overstappen naar een zorgverzekering die én bij jouw wensen past én die goedkoper is dan je huidige verzekering. Wij helpen je graag met het overstappen. Je kan ons bellen op het nummer 020-2611600.  En woon je in de buurt van Amsterdam? Kom langs in onze overstapwinkel. We zijn tot 1 januari alle dagen geopend behalve 1e en 2e kerstdag. Kom langs op de Raadhuisstraat 32 in het centrum van Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344