Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Patiëntenfederatie NPCF lanceert online checklist zorgverzekeringen

Met het idee dat steeds meer consumenten alleen letten op prijs bij het selecteren van een zorgverzekeringen, lanceert NPCF vandaag de campagne ‘Eerst kijken, dan vergelijken’. Doel van de campagne is te zorgen dat consumenten die willen overstappen van tevoren goed bedenken wat ze willen en daarna pas gaan vergelijken. De NPCF lanceert een handige checklist die consumenten kunnen gebruiken bij het oriënteren op een switch van zorgverzekering.

 

Doe de check van de NPCF

 

‘EERST KIJKEN, DAN VERGELIJKEN’

‘Het is raadzaam om eerst goed te kijken naar de eigen situatie,’ stelt Wilma Wind, Directeur NPCF. ‘Een diabetespatiënt heeft andere zorgwensen en een ander verzekeringspakket nodig dan iemand die één keer per jaar naar de tandarts of huisarts gaat.’ Als die consumenten louter op prijs kiezen, kunnen ze dus in een verkeerde verzekeringspolis terechtkomen.

De checklist geeft advies op maat en uitleg over afspraken die verzekeraars kunnen maken met zorgverleners of leveranciers. Ook staat vermeld wat voor hulpmiddelen door de basisverzekering vergoed worden en voor welke zorg een aanvullende verzekering nuttig is. ZorgKiezer.nl is een van de zorgvergelijkers die de NPCF vervolgens aanraadt om te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344