Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Vacature senior online marketeer

Laatste update op 27 september 2016 – 01:45 door .

VacatureWil jij leiding geven aan ons team dat verantwoordelijk is voor onze SEO, SEA, display en affiliate campagnes? Aan de hand van onze multichannel marketing strategie willen wij uitgroeien tot marktleider met al onze B2C-portals. Wij zijn hard op weg, stap je in?

Wat bieden we jou?

Wij bieden je de kans om samen met ons de multichannel marketing strategie richting te geven en dit samen met een eigen en extern marketingteam uit te werken. Je bent eindverantwoordelijk voor de traffic naar onze portals. De lijnen zijn kort, je valt direct onder de directie. Heb jij de bewezen kennis en leiderschap om de hele organisatie naar een hoger online marketing niveau te stuwen? Dan willen we graag met je kennismaken in ons kantoor of in cafe Hoppe.

Wat vragen we?

• je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de online sector;
• je hebt bewezen resultaten geboekt met SEO/SEA-campagnes;
• je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
• je hebt de vaardigheden om leiding te geven aan een team online marketeers;
• je hebt sterke organisatorische kwaliteiten om meerdere online campagnes naast elkaar te managen;
• je bent analytisch en je beschikt over een doortastend en probleemoplossend vermogen;
• je werkt nauwkeurig, doelgericht en je bent een teamspeler;
• je hebt affiniteit met conversie optimalisatie en e-commerce;
• je hebt affiniteit met financiële sector en vergelijkingssites
• je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

DGN Groep (sinds 2000) is al bijna vijftien jaar expert in onafhankelijk vergelijken en onze websites en projecten hebben jaarlijks miljoenen bezoekers. Je kent ons van merken ZorgKiezer.nl, de grootste onafhankelijke zorgvergelijker, DeGoedkoopsteNotaris.nl en Hypotheek24.nl. Wij zijn een ambitieuze, ondernemende en groeiende organisatie die snel kan beslissen en nieuwe initiatieven durft aan te gaan. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. DGN bestaat uit een enthousiast team van 15 medewerkers en groeit.

Kortom!?

Een uitdagende functie met gevarieerde innovatieve uitdagingen bij een snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s in een informele setting in centrum Amsterdam. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij sinds kort onze eigen bedrijfsboot in de Amsterdam grachten en lunchen we op vrijdag geregeld met het hele bedrijf buiten de deur. Interesse in deze uitdagende functie?

Interesse in deze uitdagende vacature?

Ben je enthousiast en herken jij je zelf in dit profiel, stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar solliciteren@dgngroep.nl. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Wouter Heuvelink (020 6168200).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344