Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer biedt beste keus uitgebreide zorgverzekering

ZorgKiezer komt als beste keus naar voren op het gebied van uitgebreide zorgverzekeringen in een vergelijkingsonderzoek van uwzorgverzekeringsite.nl. Met een bedrag van 151, 87 euro staan we als beste keus op de eerste plaats. Voor de laagste prijs en de goedkoopste basisverzekering delen we de eerste plaats. Hierbij bieden verschillende vergelijkingssites hetzelfde pakket voor dezelfde prijs.

Ook op het gebied van Web Performance wordt er onderzoek gedaan onder de verschillende aanbieders van zorgverzekeringen onder andere door WUA!. Dit jaar nemen de vergelijkingssites de top over van de sites van de verzekeraars zelf. ZorgKiezer.nl kwam hierbij binnen op de vierde plek met een 5, 5. Het hoogste cijfer was een 6,4. We gaan er uiteraard hard aan werken om dit cijfer te verbeteren. Door bijvoorbeeld het toevoegen van polisvoorwaarden zal de vergelijking nog specifieker en beter passen bij uw wensen.

Op ZorgKiezer.nl kunt u alle zorgverzekeringen van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Via het keuzemenu kunt u door een paar standaardgegevens in te voeren gemakkelijk uitzoeken welke zorgverzekering voor u de beste deal is. Door de verschillende polisvoorwaarden kunt u zo uitgebreid zoeken als u zelf wilt.

Heeft u zelf vragen over uw zorgverzekering? Laat dan een bericht achter op onze blog of stuur een mail naar overstapcoach@zorgkiezer.nl. We helpen u graag verder!

Laatste update op 21 februari 2011 – 11:39 door Claire Langenhoff.

Reactie op “ZorgKiezer biedt beste keus uitgebreide zorgverzekering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344