Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Nomineer jouw zorgverlener voor de ZorgTopper Awards

Is jouw zorgverlener de beste, leukste, meest behulpzame of grappigste van het hele land? Nomineer hem of haar dan voor de ZorgKiezer ZorgTopper Awards en wie weet zetten wij die persoon op 28 januari in het zonnetje!

Ben jij bang voor iedere tandarts, maar slaagt jouw tandarts je er iedere keer in om je te laten lachen? Zet jouw (huis)arts iedere keer net die extra stap om met je mee te denken? Begin jij meteen te stralen zodra jouw wijkverpleegkundige voor de deur staat? Dan is dit de ultieme kans om jouw zorgverlener eens extra te bedanken!

Hoe werkt het?

Ga vóór 27 januari naar de ZorgTopper Awards-post op onze Facebookpagina of Instagram en laat ons in de reacties weten wie volgens jou de ZorgTopper Award zou moeten winnen én waarom. Op 28 januari verrassen wij de winnaar of het winnende team met de allereerste ZorgTopper oorkonde én een mooie verrassing. Meer informatie en de voorwaarden vind je op onze website.

In het zonnetje

Iedere dag staan er in heel Nederland ruim een miljoen mensen klaar om zich in te zetten voor het welzijn van anderen. Deze zorgtoppers verdienen het om in de spotlight te staan. Daarom is het op dinsdag 28 januari de dag van het werkplezier in de zorg. Bij ZorgKiezer willen we deze dag aangrijpen om één zorgtopper of één team van zorgtoppers te verrassen en te bedanken voor hun harde werk en inzet. Je mag iedere zorgverlener nomineer: van revalidatiearts tot logopedist en van psychiater tot wijkverpleegkundige. Wie zet jij in het zonnetje?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344