Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Over het blog

Op het ZorgKiezer.nl Blog houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg en de zorgverzekering en gaan wij graag het gesprek met u aan. Ons blog is een ontmoetingsplaats voor de professional in de zorg en de consument of patient, want de zorg is van ons allemaal. Een plek dus waar discussies worden gehouden en waar vragen gesteld en beantwoord kunnen worden. We zijn benieuwd naar uw reacties!

Over ZorgKiezer.nl
ZorgKiezer.nl is sinds 2005 de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen.Wij werken aan het inzichtelijk maken van ziekenhuizen en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten. Zo was ZorgKiezer.nl in november 2005 de eerste site die de wachtlijsten van ziekenhuizen via internet inzichtelijk maakte. Ook publiceerden wij in 2009 een overzicht van alle collectieve kortingen van zorgverzekeringen.

Onafhankelijke vergelijking
Wij vergelijken alle ruim 40 zorgverzekeraars en publiceren hiervan de premie, de voorwaarden, beoordelingen en eventuele kortingen, gesorteerd op prijs. Hierdoor staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan, ongeacht of wij hiermee een samenwerking hebben of niet. Hierin onderscheiden wij ons van andere vergelijkingssites.

Inkomsten
Wij halen onze inkomsten uit reclame, het doorsturen van offerteaanvragen naar zorgverzekeraars of ontvangen voor het (online) afsluiten van zorgverzekeringen een eenmalige of doorlopende vergoeding.

ZorgKiezer.nl is een project van DGN Finance BV en heeft in het kader van de Wet financieel toezicht een AFM vergunning voor advisering en bemiddeling van zorgverzekeringen. Andere projecten van DGN Groep sinds 2000 zijn DeGoedkoopsteNotaris.nl, AdvocatenOverzicht.nl, BankenOverzicht.nl en ProvisieOverzicht.nl.

Bekijk ook eens ons blog van DeGoedkoopsteNotaris.nl.

Contact
Iedereen kan op alle artikelen reageren door middel van het reactieformulier onderaan het blog. Voor de pers staat meer informatie in de rubrieken persberichten en in de media.

ZorgKiezer.nl (DGN Finance BV)
Nieuwezijds Voorburgwal 328a
1012 RW Amsterdam
Telefoon: 020-2611600
info@zorgkiezer.nl

Perscontact: Peter Ruys (06-5355 5857)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344