Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Exclusief: De nieuwe commercial en slogan van ZorgKiezer.nl

Laatste update op 17 december 2016 – 18:03 door .

Echt onafhankelijk vergelijken kan wél. ZorgKiezer.nl‘ Dat is de nieuwe slogan die we vandaag presenteren! ZorgKiezer.nl is 100% onafhankelijk en daar zijn we trots op. Tegelijkertijd lanceren we vandaag vol trots onze nieuwe commercial. Onze kernboodschap: Wij weten wél alles van de zorg en wij zijn wél 100% onafhankelijk en daarom kunnen we jou helpen met kiezen en besparen op je zorgverzekering. De commercial is vanavond voor het eerst te zien in de reclameblokken tijdens de finale van The Voice of Holland. Maar voor onze nieuwsbrief-lezers, Twitter-volgers en Facebook-vrienden, is ie nu al hier te bekijken. Laat je ons weten wat je ervan vindt? Dat vinden we leuk!

 

In de commercial zien we een medewerker van ZorgKiezer.nl naar z’n werk lopen. Onderweg komt hij verschillende situaties tegen. Een auto gaat kapot. Een stel heeft de verkeerde reis geboekt. En een schreeuwerige etalage prijst de beste kruimeldieven aan. Situaties waar onze medewerker niks mee kan. Onze medewerker weet niets van autoverzekeringen, reisverzekeringen of huis-,tuin- en keukenproducten. Onze medewerker weet echter wél ALLES van zorg en zorgverzekeringen. Daar zijn we namelijk echt goed in! En daarom kunnen we jou helpen met kiezen én besparen op je zorgverzekering!

ZorgKiezer.nl: Wij weten alles van zorg

Bij ZorgKiezer.nl weten we alles van zorg. Dat gaat verder dan je zorgverzekering. ZorgKiezer.nl vergelijkt o.a. ziekenhuizen, fysiotherapeuten en tandartsen. Dat doen we al jaren. En juist omdat wij echt alles weten van de zorg (en niets van al die andere zaken), kunnen we jou heel goed helpen met het kiezen voor de juiste zorgverzekering.

Wij vinden het van belang dat jij weet dat er verschillen zijn tussen zorgverleners, ziekenhuizen en zorgverzekeringen. Zo lieten we de afgelopen jaren in samenwerking met o.a. Kassa en Nieuwsuur al zien dat er grote verschillen zijn in ziekenhuistarieven. Door die verschillen te laten zien, kan jij een weloverwogen keuze maken. Als iedereen bewust kiest, gaan partijen die niet gekozen worden (ziekenhuizen, zorgverzekeraars etc.), aan de slag om óf hun kwaliteit te verbeteren óf hun tarieven te verlagen. Alleen zo komt het zorgstelsel echt op gang.

ZorgKiezer.nl: Echt onafhankelijk

De afgelopen periode is er veel geschreven en gesproken over de onafhankelijkheid van vergelijkingssites. Voor wat ZorgKiezer.nl betreft is die onafhankelijkheid kraakhelder. In de zorgvergelijker van ZorgKiezer.nl staat de goedkoopste zorgverzekering namelijk altijd bovenaan de zoekresultaten. Daarnaast tonen wij alle verzekeraars. Of er een samenwerking met een verzekeraar is of niet, maakt bij ons niet uit voor de volgorde van de ranglijst. Dus ook zorgverzekeraars waarmee wij geen samenwerking hebben, kunnen bovenaan of in de top-3 terechtkomen. Het doel van onze site is om eerlijke informatie te verschaffen over zorg en zorgverzekeringen, waarbij het belang van de consument altijd voorop staat. En dat is wat je van een vergelijkingssite mag verwachten. Echt onafhankelijk vergelijken kan wél. ZorgKiezer.nl.

De commercial is gemaakt in samenwerking met Jaap & Kasper FilmProducties en Fat Fred.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344