Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Overstapwinkel ZorgKiezer in Hart van Nederland

Hart van Nederland

Laatste update op 6 februari 2018 – 15:41 door .

De meeste Nederlanders stappen pas over van zorgverzekering in de laatste uren van 2017. Je moet er even voor gaan zitten, maar je kan er een hoop geld mee besparen in 2018. Je kunt nu ook op Utrecht Centraal binnenlopen bij de overstapwinkel van ZorgKiezer.nl.

Hart van Nederland

Overstapwinkel op Utrecht Centraal

In de overstapwinkel op Utrecht Centraal is een tandarts en een fysiotherapeut aanwezig. Zij bekijken voor jou het risico op hoge zorgkosten. Veel overstappers denken er aan om de aanvullende verzekeringen te schrappen om zo geld te besparen. Je doet hier alleen goed aan als je de aanvullende zorg niet veel gebruikt.

Hart van Nederland vroeg een aantal mensen om de overstapwinkel heen welke keus zij maken voor hun zorgverzekering.

Tip van Peter Ruys

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer én initiatiefnemer van de overstapwinkel, heeft nog een laatste tip om te besparen op je zorgverzekering.

Je kunt je eigen risico verhogen tot 500 euro. Je krijgt dan tot 300 euro korting op je zorgpremie per jaar. De meeste mensen maken dat eigen risico helemaal niet op, dus dat is dan mooi meegenomen.

Je moet het wel aandurven en in ieder geval altijd een buffer achter de hand hebben om de kosten wel te kunnen betalen wanneer nodig. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bekijk hier het fragment van Hart van Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344