ZorgKiezer bij Radio 1: Grote verschillen ziekenhuistarieven

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer, sprak vrijdag met Radio 1 over het onderzoek naar de grote verschillen tussen ziekenhuistarieven. Deze horen openbaar te zijn, maar zijn dat nog lang niet allemaal. ZorgKiezer heeft het op zich genomen om verschillende tarieven van een behandeling voor benauwdheid- en ademhalingsproblemen te vergelijken. Uit de resultaten bleek dat de prijs voor dezelfde behandeling wel tot drievoud uiteen kan lopen.

ZorgKiezer bij NPO radio 1

ZorgKiezer doet nu oproep tot het tekenen van een petitie. Deze petitie moet ervoor zorgen dat zorgverzekeraars de verschillende behandelingstarieven openbaar maken. Teken hem hier!

 

Goedkoopste zorgverzekering op ZorgKiezer.nl

Ben je op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Op ZorgKiezer.nl vind je de beste prijs-kwaliteitsverhouding die bij jou past. Binnenkort moeten alle zorgverzekeraars hun nieuwe premie vrijgeven. In november en december is er weer de mogelijkheid om over te stappen van zorgverzekering. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt? Meld je aan voor de PremieAlert van ZorgKiezer.nl Hier kun je gelijk zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.