Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Column FD: ZorgKiezer.nl behandelt alle verzekeraars gelijk

Laatste update op 25 september 2016 – 05:17 door .

De zorgverzekering vergelijken op een duidelijke manier, daar staat ZorgKiezer.nl voor. Dat betekent dat wij altijd alle verzekeraars tonen, ook als we daar geen contract mee hebben. De goedkoopste staat bij ons altijd bovenaan. Die conclusie trekt ook Marcel Canoy in zijn column in Het Financieele Dagblad:  ‘ZorgKiezer.nl behandelt  niet-betalende zorgverzekeraars niet wezenlijk anders als betalende verzekeraars’, aldus de econoom.

ZorgKiezer.nl in FD

Canoy stelt in z’n column dat er veel verschillende vergelijkingssites zijn, maar dat die het leven van de consument niet altijd makkelijker maken. Het verschil tussen vergelijkingssites en hoe de vergelijking gepresenteerd wordt, verschilt per site. ‘ZorgKiezer wordt per aangevraagde polis betaald door de verzekeraars, maar behandelt niet-betalende verzekeraars niet wezenlijk anders,’ aldus Canoy.

Bij ZorgKiezer.nl staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan de zoekresultaten en wij tonen alle verzekeraars. Of er een samenwerking met een verzekeraar is of niet, maakt bij ons niet uit voor de volgorde van de ranglijst. Het doel van onze site is om eerlijke informatie te verschaffen over zorg en zorgverzekeringen, waarbij het belang van de consument altijd voorop staat. En dat is wat je van een vergelijkingssite mag verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344