Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Ontvang 75 euro retour op De Friesland Zelf Bewust Polis

Laatste update op 27 oktober 2021 – 11:24 door Daan.

Goed nieuws! Ook dit jaar heeft ZorgKiezer.nl weer een mooie korting op De Friesland Zorgverzekeraar. Als je nu overstapt via ZorgKiezer.nl naar Zelf Bewust Polis van De Friesland Zorgverzekeraar dan profiteer je van een eenmalige korting van 75 euro. De actie geldt voor iedereen boven de 18 jaar.

Update 30 december: Actie nu ook uitgebreid naar Noord Holland.

defriesland

Hoe kan ik gebruik maken van deze korting?

Om te profiteren van deze korting moet je overstappen via ZorgKiezer.nl. De korting geldt alleen voor nieuwe klanten van De Friesland Zorgverzekeraar en is geldig als je de Zelf Bewust Polis van De Friesland Zorgverzekeraar afsluit. De korting wordt eenmalig uitgekeerd in de maand maart van 2015 door De Friesland Zorgverzekeraar.

Deze korting geldt alleen voor mensen woonachtig in de provincies Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De actie geldt tot 1 januari 2015.

Zelf Bewust Polis met korting

De Friesland introduceert dit jaar de Zelf Bewust Polis. Bij een eigen risico van 875 euro heeft de basisverzekering een premie vanaf € 68,75 per maand. Met de korting komt de premie op € 62,50 per maand. ‘De Zelf Bewust Polis biedt een ruime keuze uit zorgverleners en biedt de mogelijkheid het eigen risico gespreid te betalen. Verder kun je snel en gemakkelijk declareren in de Declaratie App’, aldus De Friesland Zorgverzekeraar op hun eigen site.

Overstappen via ZorgKiezer.nl

Overstappen via ZorgKiezer.nl naar De Friesland Zelf Bewust Polis is eenvoudig te regelen. Met onze overstapservice zorgen we dat de oude verzekering wordt opgezegd en we melden je aan bij De Friesland. Overstappen kan nog tot en met 31 december. Wees er snel bij en bespaar op je zorgverzekering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344