Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Agis en TakeCareNow! over in Zilveren Kruis Achmea

Agis zorgverzekering 2014Zorgverzekeraar Agis en hun jongerenverzekering TakeCareNow! gaan vanaf 1 januari 2015 over in Zilveren Kruis Achmea. Dit heeft Achmea laten weten. Beide maatschappijen zijn onderdeel van Achmea en zij werken nu al nauw samen.

Veranderingen voor verzekerden van Agis

De zorgverzekeraars wachten nog op goedkeuring van de Nederlandsche Bank, maar zij laten vast weten dat deze verandering eraan komt. Voor verzekerden van Agis,

Zilveren Kruis zorgverzekering 2014

TakeCareNow! of Zilveren Kruis Achmea verandert er in 2014 helemaal niks. Aan het eind van dit jaar ontvangt iedere verzekerde opnieuw een offerte voor de zorgverzekering van 2015. Klanten van Agis en TakeCareNow! krijgen dan een aanbieding van Zilveren Kruis Achmea. Dan kan de zorgverzekering worden vergeleken met andere aanbieders en houdt de klant het recht om over te stappen.

Samenwerking tussen zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars hebben al langer een goede samenwerking. Zo werden al eerder samen contracten gesloten met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Door deze merken samen te voegen wordt de efficiëntie versterkt en kan de dienstverlening worden verbeterd. Daarbij kunnen de marketing- en verkoopkosten omlaag worden gebracht waardoor de premie voor de klanten betaalbaar blijft. Aldus Olivier Gerrits, namens Achmea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344