Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Alle zorgpremies 2014 zijn bekend! Nu de zorgverzekering vergelijken

Alle zorgverzekeraars hebben de premie voor de zorgverzekering in 2014 bekend gemaakt. Elke verzekerde heeft nu ook een nieuwe offerte van de huidige zorgverzekeraar toegestuurd gekregen waarmee je kan gaan vergelijken. De zorgverzekering vergelijken is verstandig om elk jaar te doen. Je zorgbehoeften kunnen zijn veranderd of je kan hetzelfde pakket wellicht ergens anders goedkoper krijgen. Op ZorgKiezer.nl kan je de zorgverzekering vergelijken aan de hand van jouw eigen wensen en behoeften.

Besparen op de zorgverzekering in 2014

Je kan waarschijnlijk geld besparen op de zorgverzekering in 2014 door goed te vergelijken tussen de zorgverzekeraars. Gebruik je nooit zorg en heb je genoeg aan de basisverzekering, dan kan de goedkoopste zorgverzekering voldoende zijn. Gebruik je wel wat meer zorg, dan is het belangrijk om goed van tevoren te bedenken welke zorg je ook echt in 2014 gaat gebruiken. Zo voorkom je dat je oververzekerd bent voor zorg die je toch niet gebruikt. Een andere manier om te besparen op je zorgverzekering in 2014 is overstappen naar een internet zorgverzekeraar. Dat is vaak een online variant van een zorgverzekering waarbij je veel zelf via het internet regelt. Besparen op je zorgverzekering kan ook door over te stappen via ZorgKiezer.nl, je krijgt dan in veel gevallen korting op de premie.

Korting op je zorgverzekering in 2014

Je kan niet alleen besparen op je zorgverzekering door een goede afweging te maken over welke zorg je vergoed wilt hebben. Je kan in veel gevallen ook profiteren van een korting op de premie. ZorgKiezer.nl biedt ook korting op de zorgverzekering aan en het enige wat je moet doen om te profiteren van deze korting is overstappen via ZorgKiezer.nl. Je kan op ZorgKiezer.nl de zorgverzekering vergelijken en je ziet dan meteen hoeveel korting je krijgt per maand. Een andere manier om korting te krijgen is door per jaar te betalen, je betaalt dan in een keer het hele jaarbedrag. Wil je graag wat hulp met de zorgverzekering vergelijken, neem dan telefonisch contact met ons op via 020-2611600. Wij helpen je graag met het vinden van de beste zorgverzekering, we laten je weten hoeveel korting je krijgt en we regelen meteen de overstap.

Reactie op “Alle zorgpremies 2014 zijn bekend! Nu de zorgverzekering vergelijken

  1. Waarom tonen jullie niet de 10% korting van Unive die wel op Unive site staat? Via Unive is het goedkoper dan via jullie website. Dat klopt toch niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344