Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Beste (bespaar)acties voor zorgverzekeringen in 2023

Ieder jaar zijn er weer interessante (bespaar)acties om van te profiteren. Simpelweg door de juiste zorgverzekering af te sluiten. Benieuwd naar welke interessante acties er dit jaar zoal zijn? Hier hebben we de beste acties voor 2023 op een rijtje gezet.

Acties zoals betaalkorting, pakketkorting, starterskorting of collectiviteitskorting voor de aanvullende verzekering hebben we niet meegenomen.

Kijk altijd goed naar de voorwaarden van de verschillende acties en sluit jouw zorgverzekering af via ZorgKiezer.

Top 5 beste (bespaar)acties

ZorgKiezer zet hier de meest interessante acties voor je op een rij. Door onze eigen redactie gekozen.

10% korting bij de HEMA

Heb je een zorgverzekering bij de HEMA? Dan krijg je op het gehele assortiment een korting van 10%. Dit geldt ook voor de afgeprijsde artikelen. Laat jouw klantenpas via de app bij de kassa scannen. Daarmee wordt jouw korting automatisch verrekend. Jouw korting is automatisch gekoppeld via jouw account. Waardoor deze korting direct op jouw winkelmandje wordt toegepast.

Klik via ZorgKiezer op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om een zorgverzekering bij de HEMA af te sluiten.

Cashback met a.s.r. Vitality

Met a.s.r. Vitality is het ieder jaar mogelijk om tot 20% cashback te verdienen. Ook in 2023 zal dit weer het geval zijn. Zit je bij Ditzo? Dan is het via dit programma mogelijk om tot vijf maandpremies aan cashback op je aanvullende zorgverzekering te ontvangen. Met een AOV (verzekering voor ZZP’ers) van a.s.r. of Loyalis is het mogelijk om op deze premie een cashback tot 8% te krijgen. Dit is gekoppeld aan het aantal Vitality Punten dat je verdient.

Koop je via a.s.r. een Fitbit of Apple Watch en ben je voldoende in beweging? In dat geval is het mogelijk om het aankoopbedrag gedeeltelijk of volledig terug te verdienen binnen 2 jaar. Met deze apparaten is het namelijk mogelijk om je hartslag te meten. Hierdoor kun je tot 100 Vitality Punten meer verdienen. Ga naar a.s.r. Vitality om alle details na te lezen.

Klik via ZorgKiezer op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om een zorgverzekering bij a.s.r. of Ditzo af te sluiten.

CZ klantvoordeel bij fitnessabonnementen

CZ klantvoordeel maakt het mogelijk om met korting een abonnement af te sluiten bij de sportschool. Zoals bij Basic Fit, HealthCity en Fit20. Daarnaast kun je een Soehnle weegschaal bestellen met 25% korting om jouw BMI en vetpercentage te meten. Nuttige cadeaus om een gezonde levensstijl mee te bevorderen. Ga je af en toe naar een concert of festival? Bestel dan Pluggerz oordoppen met korting.

Klik via ZorgKiezer op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om een zorgverzekering bij CZ, CZdirect of Just af te sluiten en van dit soort klantvoordeel te profiteren.

Zilverkorting tot 40% korting

Zilverkorting geeft verzekerden van Zilveren Kruis of ZieZo tot 30% korting op allerlei producten en diensten. Daarnaast is er een korting op Philips producten tot 40%. Via Zilverkorting Zilveren Kruis is het mogelijk om een totaaloverzicht met bedrijven te bekijken waarmee het Zilveren Kruis kortingsafspraken heeft.

Klik via ZorgKiezer op ‘Ik weet welke verzekering ik wil’ om een zorgverzekering bij Zilveren Kruis of ZieZo af te sluiten en van Zilverkorting te profiteren.

Cadeautje bij afsluiten via ZorgKiezer

Naast het selecteren van de juiste zorgverzekeraars zijn er ook zorgvergelijkers zoals ZorgKiezer die een cadeautje aanbieden. Stap daarom op een andere zorgverzekering over via ZorgKiezer. Zo krijg je bij jouw overstap een cadeautje zoals een tandenborstel van Oral-B of 3 maanden online sporten. Cadeaus zoals je bij geen enkele andere zorgvergelijker krijgt. Ga voor meer informatie naar zorgverzekering met cadeau.

Bronnen:
ZorgKiezer
a.s.r. Vitality
HEMA
CZ klantvoordeel
Zilveren Kruis Zilverkorting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344