Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Laatste dag om voordeel te halen uit het overstappen

Ben je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor 2023? Wees er dan snel bij, want er is nog maar één dag om over te stappen naar een andere verzekering!

Misschien heb je het gevoel dat alle zorgverzekeringen hetzelfde zijn en dat het niet zo belangrijk is om tijd te besteden aan het vergelijken van verzekeringen. Maar niks is minder waar! Zorgverzekeringen kunnen sterk van elkaar verschillen. Wat betreft de dekking, de voorwaarden en de premies. Door zorgverzekeringen te vergelijken, kun je erachter komen welke verzekering het beste bij jouw specifieke zorgbehoeften past.

Waar kun je zorgverzekeringen op vergelijken?

Er zijn talloze zorgverzekeraars, dus het is belangrijk om de tijd te nemen om de verschillende opties te vergelijken. Maak een lijst van de zorgverzekeringen die in aanmerking komen via de onderstaande link.

Maak jouw lijst via ZorgKiezer en vergelijk

Kies voor €385, €485, €585, €685, €785 of €885 eigen risico en weeg af wat bij je past. Heb je weinig zorg nodig? Dan kun je overwegen om voor een hoger eigen risico te gaan om op deze manier kosten te besparen.

Ga voor een restitutiepolis met veel vrije keuze, een combinatiepolis met iets minder keuzevrijheid of een naturapolis met een geselecteerd aanbod om uit te kiezen. Wil je altijd terecht kunnen bij ziekenhuizen in de buurt? Ga dan voor een restitutiepolis en ga voor een combinatiepolis of naturapolis als je hier flexibeler in bent.

Welke aanvullende zorgverzekeringen zijn er?

Als vergelijkt, kun je ook overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Een aanvullende verzekering biedt extra dekking voor zaken die niet door de basisverzekering gedekt zijn, zoals fysiotherapie, tandartskosten of alternatieve geneeswijzen.

  • Via ZorgKiezer kies je voor hoeveel behandelingen je verzekerd wilt zijn bij de fysiotherapeut en hoeveel tandartskosten je wilt laten vergoeden door jouw zorgverzekering. Bij een hogere vergoeding brengt dit automatisch ook een hogere zorgpremie met zich mee.
  • Wil je ook gedekt zijn voor alternatieve geneeswijzen, brillen, contactlenzen en medische hulp in het buitenland? Kruis dit dan apart aan. Geef daarnaast ook aan voor welke bedrag je gedekt wilt zijn.
  • Bekijk de resultaten en ontdek direct welke zorgverzekeringen het best bij jou passen. Vergelijk vervolgens op prijs, kwaliteit, duurzaamheid en allerlei andere factoren om tot de juiste zorgverzekering te komen.

Welke extra’s krijg je bij overstappen via ZorgKiezer?

Bij ZorgKiezer vinden wij het leuk om je een extraatje te geven wanneer je vergelijkt. Kies daarom voor de Oral-B tandenborstel of online sporten (check de voorwaarden).

Sport 3 maanden gratis en doe dagelijks work-outs en challenges om fit het nieuwe jaar in te gaan. Of kies voor de oplaadbare Vitality Pro van Oral-B met drie standen en een timer. Zo poets je jezelf weer fris in een handomdraai.

Gebruik ZorgKiezer en kies jouw cadeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344