Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Update: Maandag duidelijkheid zorgpremie 2014

De regeringspartijen VVD en PvdA zullen mogelijk vandaag de plannen voor een inkomensafhankelijke zorgpremie aanpassen. Het onderwerp stond vanmorgen op de agenda van ministerraad van het nieuwe kabinet.

Gisteravond vond er over de zorgpremie al een ingelast overleg plaats op het Torentje, waar ook de fractievoorzitters van VVD en PvdA bij aanwezig waren.Na afloop werden er geen inhoudelijke mededelingen gedaan door de betrokkenen.

Zorgpremie nog niet van tafel

Na afloop van de ministerraad vandaag liet minister Schippers van Volksgezondheid weten dat de gesprekken nog niet zijn afgerond. Vicepremier Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) bleef na de vergadering achter bij premier Mark Rutte voor verder overleg.

Om 14.00 werd bekend dat de Tweede Kamerfracties van VVD en PvdA vanmiddag gezamenlijk zullen overleggen over de inkomensafhankelijke zorgpremie. Dit kan duiden op een aanpassing van het regeerakkoord waar vorige week maandag mee werd ingestemd. Dit weekend worden alternatieven doorgerekend, zo liet fractievoorzitter Zijlstra (VVD) weten.

“We laten nu op dit moment mogelijke oplossingen doorrekenen. Dat wachten we rustig af. Of er dus een oplossing is, dat zult u nog even moeten afwachten. Dat hangt er vanaf of er goede resultaten geboekt kunnen worden”,

Maandag voortzetting overleg zorgpremie

Samsom (PvdA) maakte later bekend dat er maandag verder wordt gepraat tussen beide fracties, het is nog niet duidelijk of het zorgplan wordt gerepareerd of volledig wordt ingetrokken.

“Er moet naar oplossingen worden gezocht binnen de kaders van het regeerakkoord. Daarbij blijven prioriteiten als het op orde brengen van de begroting, het verkleinen van de inkomensverschillen en het versterken van de economie overeind.”


Om 15.00 werd bekend dar de geplande persconferentie van de premier over de ministerraad niet door zal gaan.

Mocht vandaag meer nieuws naar buiten komen over de zorgpremie dan melden wij dat op ons blog.

Op onze site kun je nu de zorgverzekeringen vergelijken voor 2013.

Laatste update op 3 april 2018 – 11:57 door .

Reactie op “Update: Maandag duidelijkheid zorgpremie 2014

  1. Ik mijd de tandarts al twee jaar, ik heb nl. een erg slhcet gebit en na een slhcete behandeling van toen nog een student durfde ik niet te komenik heb toch de stap genomen om morgen naar de tandarts te gaan, al ga ik zeker wel aangeven dat ik bang ben voor de tandarts hopelijk heeft diegene daar begrip voorwish me luck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344