TakeCareNow! omlaag met premie zorgverzekering in 2014

TakeCareNow! zorgverzekering 2014TakeCareNow! is een online zorgverzekeraar gericht op jongeren. Een TakeCareNow! zorgverzekering in 2014 gaat 85.70 euro per maand kosten met een eigen risico van 360 euro. De prijzen voor de aanvullende zorgverzekeringen variëren tussen de 3, 85 euro en 33,25 euro. 

TakeCareNow! zorgverzekering in 2014

De zorgverzekering van TakeCareNow! is een natura zorgverzekering, dat betekent dat je naar gecontracteerde zorgverleners moet om een volledige vergoeding te krijgen. De premie bij TakeCareNow! is gemiddeld vaak iets goedkoper, omdat dit een online zorgverzekering is. Bij TakeCareNow! kan je kiezen uit drie verschillende aanvullende zorgverzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

Overstappen naar TakeCareNow! zorgverzekering

Zorgverzekeraar TakeCareNow! is onderdeel van Agis. Wil jij overstappen naar een zorgverzekering van TakeCareNow!, je kan de zorgverzekering vergelijken met andere aanbieders en wellicht heb je recht op korting. Wij van ZorgKiezer.nl helpen je graag met het vergelijken en overstappen van zorgverzekering in 2014. Bel ons op 020-2611600, we zitten voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.