Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Tandartsen komen met eigen tandartsverzekering

Tandartsen van Nederland komen met een eigen verzekering. Het gaat om een initiatief van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) genaamd ixorg. Een tandartsenverzekering waarbij consumenten zelf het bedrag bepalen dat maandelijks wordt betaald.

Betaalbare tandartskosten

Er zijn nog steeds veel mensen die geen tandartsverzekering hebben of een verzekering hebben die de kosten niet genoeg dekt. Bij ixorg is het uitgangspunt de werkelijk gemaakte kosten van de tandarts en om aan de hand hiervan een persoonlijk budget op te bouwen. Het gaat om een tandartsverzekering in combinatie met een calamiteitenverzekering voor minimaal 24 euro per jaar. Dit bedrag is voldoende om eens per jaar voor controle naar de tandarts te gaan. In overleg met een tandarts kan het persoonlijke budget worden vastgesteld.

Tandartsverzekering vergelijken

Deze verzekering kan in plaats van een aanvullende tandartsverzekering afgesloten worden, maar de basis zorgverzekering blijft verplicht voor iedereen die in Nederland woont en werkt. Een aanvullende zorgverzekering kan ook nodig zijn om overige kosten te dekken die niet in de basisverzekering zitten. Let op dat je niet een dubbele tandartsverzekering hebt, omdat er in jouw aanvullende zorgverzekering al een dekking zit voor de tandarts. Wil je hulp bij het vinden van een geschikte zorgverzekering? Wij van ZorgKiezer.nl helpen je graag. Bel ons op 020-2611600.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344