ZorgKiezer.nl is verhuisd

We zijn verhuisd. Na drie jaar Utrecht en twaalf jaar aan de nieuwe Nieuwezijds Voorburgwal, zitten we sinds vorige week op de Keizersgracht 424 in Amsterdam. We verhuizen omdat we flinke groeispurt hebben gemaakt de afgelopen jaren. Het team van ZorgKiezer.nl, maar ook die van de andere projecten van DGN zoals DeGoedkoopsteNotaris.nl en Hypotheek24.nl, is flink uitgebreid. Tijd voor een nieuwe frisse locatie, vanwaar we jou hopelijk nog beter van dienst kunnen zijn.

ZorgKiezer is verhuisd

‘Nieuwe toekomst!’

We zitten op de bovenste verdieping van een prachtig monumentaal grachtenpand. Vanaf onze stek op de vierde verdieping is het uitzicht over de stad adembenemend. Peter Ruys van ZorgKiezer.nl: ‘We zijn apetrots op onze nieuwe locatie, maar verlaten toch met een zekere weemoed ons oude pand. Toen we in 2003 verhuisde naar de Nieuwezijds Voorburgwal waren we met zeven collega’s. Inmiddels is ons bedrijf DGN uitgegroeid naar een organisatie met meer dan 25 werknemers. Ik kijk terug op mooie tijd, maar zie ook uit naar een nieuwe prachtige toekomst op de Keizersgracht.’

[cincopa A0BAlvs1FJoq]

Contact met ZorgKiezer.nl

Onze postadres is nu Keizersgracht 424, 1016 GC te Amsterdam. Ons telefoonnummer is uiteraard ongewijzigd. Je kunt ZorgKiezer.nl bereiken op 020 2611 600. Kom gerust langs! Want ook al zijn we online, de deur staat altijd open en de koffie is warm.

1 thought on “ZorgKiezer.nl is verhuisd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.