Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer.nl opent overstapwinkel in Amsterdam

De onafhankelijke vergelijkingssite ZorgKiezer.nl opent vandaag de deuren van een unieke overstapwinkel in het centrum van Amsterdam. In de winkel kunnen mensen gratis en persoonlijk advies inwinnen over hun zorgverzekering in 2014. Sinds de introductie van het nieuwe zorgstelsel in 2006 is ruim 75% van de consumenten nog nooit overgestapt. Uit onderzoek van ZorgKiezer.nl waarom mensen niet overstappen, blijkt dat vooral oudere mensen het ‘eng’ en ‘ingewikkeld’ vinden. Juist om deze mensen met persoonlijk advies te kunnen helpen, opent ZorgKiezer.nl nu deze overstapwinkel. Vooral ouderen kunnen veel besparen door over te stappen, omdat ze vaak al jarenlang bij dezelfde zorgverzekeraar zitten. Peter Ruys van ZorgKiezer.nl: ‘We gaan van clicks naar bricks’. 

ZorgKiezer.nl overstapwinkel

De winkel is te vinden op de Raadhuisstraat 32 in Amsterdam. Tot eind december zullen er op alle dagen van de week, behalve zondag, van 9:00 tot 18:00 overstapcoaches van ZorgKiezer.nl in de winkel aanwezig zijn. Consumenten kunnen in de winkel terecht voor vragen over de goedkoopste zorgverzekeringen, dekkingen, het eigen risico en hoe ze kunnen besparen op hun zorgverzekering. Ook een overstap naar een andere zorgverzekeraar is in de winkel eenvoudig geregeld.

Peter Ruys, directeur van ZorgKiezer.nl: ‘We gaan van online naar offline. We merken dat een steeds grotere groep mensen hier behoefte aan heeft. Aan de telefoon krijgen we veel vragen, maar horen we ook dat mensen soms niet durven over te stappen. Juist die mensen hebben behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand die ze kunnen zien. Ze zijn nu van harte welkom in onze winkel!’

Winkel ZorgKiezer.nl

Voor elke consument die overstapt via de winkel, doneert ZorgKiezer.nl €10,- aan het Nationaal Ouderenfonds.

Al eerder ging ZorgKiezer.nl nadrukkelijk op zoek naar de consument. Van 2006 tot 2010 ging de site met een bus het land in. Juist om mensen te helpen die de weg naar informatie op internet moeilijk weten te vinden. De afgelopen jaren gingen ZorgKiezer.nl-medewerkers gewapend met iPad’s naar koffiehuizen, moskeëen, verzorgingshuizen of gewoon de drukke winkelstraat. Nu, in 2013, begint ZorgKiezer.nl een unieke winkel: de ZorgKiezer.nl overstapwinkel.

De winkel is vanaf vandaag dagelijks geopend, behalve zondag, van 9:00 tot 18:00 en is te vinden op de Raadhuisstraat 32 te Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344