Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Concerta vergoeding in 2014

Vergoeding Concerta 2014Veel volwassenen en kinderen gebruiken het medicijn Concerta. De zorgverzekering bestaat uit de verplichte basisverzekering en een vrijwillige aanvullende zorgverzekering. De basisverzekering vergoed verschillende medicijnen. De medicijnen die worden vergoed zijn door de overheid bepaald. Concerta wordt niet geheel door de basisverzekering vergoed, hier kan een aanvullende zorgverzekering voor worden afgesloten. Concerta wordt door veel volwassenen en kinderen gebruikt bij de behandeling van ADHD en ADD. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden Concerta, daarom vind je hier een overzicht van zorgverzekeraars die Concerta vergoeden in 2014.

Vergoeding Concerta in 2014 per zorgverzekeraar

De kosten voor Concerta kunnen flink oplopen. Je moet voor Concerta een eigen bijdrage betalen om deze kosten te dekken kan je een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Bij slechts een aantal zorgverzekeraars kan je een volledige vergoeding krijgen van de eigen bijdrage voor Concerta. Deze staan in onderstaande lijst weergegeven met 100% vergoeding. Bij een aantal zorgverzekeraars kan je tevens profiteren van een korting als je deze afsluit via ZorgKiezer.nl.

Voor het ONVZ Superfit pakket en het Avero Achmea Excellent pakket moet eerst een gezondheidsverklaring worden afgegeven aan de zorgverzekeraar, voordat je wordt geaccepteerd voor de aanvullende verzekering. Voor het Delta Lloyd Top pakket is er geen acceptatieprocedure van toepassing.

Naast deze zorgverzekeraars zijn er nog een aantal zorgverzekeraars die wel een vergoeding bieden voor de eigen bijdrage, maar een maximum bedrag hanteren. Zo heeft Zilveren Kruis Achmea een 4 sterren polis waarbij maximaal 1000 euro per jaar wordt vergoed voor Concerta in 2014. Je kunt contact met ons opnemen als je hier meer over wilt weten. Je kan ons bellen op 020-2611600.

Ook vergoeding Concerta in 2014

Gebruik je wellicht minder Concerta en heb je niet een volledige vergoeding nodig, dan kan een zorgverzekering met een lager maximumbedrag al voldoende zijn. Een aantal zorgverzekeringen die een vergoeding hebben voor Concerta zijn de volgende:

Voor bovengenoemde zorgverzekeringen geldt geen acceptatieprocedure.

Het ligt eraan hoeveel jij kwijt bent aan Concerta om de juiste keuze te maken voor een zorgverzekering. Het kan zijn dat een vergoeding van 500 euro per jaar al voldoende is in jouw situatie. Is dit niet genoeg vergoeding voor Concerta in 2014, dan kan je kiezen voor een  uitgebreide aanvullende zorgverzekering met een maximale vergoeding voor Concerta. Op ZorgKiezer.nl kan je elke zorgverzekering vergelijken. Wil je graag persoonlijk hulp met vergelijken, bel ons op 020-2611600. Wij zitten voor je klaar om jou te helpen met het vinden van de beste zorgverzekering, ook voor de vergoeding van Concerta in 2014.

Reactie op “Concerta vergoeding in 2014

  1. Avero achmea heeft vorig kalenderjaar geen concertavergoeding gegeven. Dit terwijl ik een hoge premie had betaald. In 2012 deden ze dat wel, zoook weer in 2014. Ik ben er weggegaan omdat ik vond dat ze mij niet voldoende hebben geinformeerd hierover. Ze gaan het vast in 2015 weer niet vergoeden, zodat er anderen die in goed vertrouwen hun verzekering laten doorlopen, gedupeerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344