Pro Life Zorgverzekeringen en DVZ fuseren

Zorgverzekeraars DVZ en Pro Life zijn op 1 juli 2012 gefuseerd. Zij werken nu samen onder de naam Pro Life Zorgverzekeringen.

De fusie tussen de twee zorgverzekeraars heeft weinig invloed op de huidige klanten. Of u nou bij DVZ verzekerd bent of bij Pro Life. De klantenpas en het polisblad blijven geldig. De zorgverzekering blijft hetzelfde en in november ontvangt iedereen een nieuw voorstel en polisblad. Dit voorstel kan geaccepteerd worden, maar misschien is dit voorstel niet meer de beste zorgverzekering voor u. Overstappen naar een andere zorgverzekeraar is dan mogelijk. Doet u niks dan blijft u automatisch klant bij Pro Life Zorgverzekeringen.

De zorgverzekering in 2013 brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Zo wordt het eigen risico 350 euro en veranderen er vergoedingen in de basisverzekering. Wilt u weten wat de beste zorgverzekering is voor u, de zorgverzekering vergelijken helpt hierbij. Als u zich aanmeldt voor de premiewekker, krijgt u een melding zodra u weer zorgverzekeringen kunt vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.