Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Goedkoopste zorgverzekering 2013: 4 tips!

De zorgkosten in 2013 gaan behoorlijk omhoog. Zo gaat het eigen risico omhoog van 220 euro naar 350 euro, verandert er het nodige in de basisdekking en gaat naar alle waarschijnlijkheid ook de premie van de aanvullende verzekeringen omhoog. Als je toch goedkoper uit wil zijn met jouw zorgverzekering in 2013, zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten. Alleen dan vindt je de goedkoopste zorgverzekering 2013.

1.  Eigen risico omhoog

Als je weinig zorg denkt nodig te hebben, kan je het eigen risico verhogen. Door het eigen risico te verhogen van bijvoorbeeld 350 euro naar 850 euro, betaal je minder premie en ben je dus maandelijks goedkoper uit. Op deze manier kan je zo 300 euro besparen op zorgverzekering 2013.

2.  Regel je zorgverzekering online!

Veel verzekeraars bieden tegenwoordig een volledige online zorgverzekering aan.  Voorbeelden zijn Unive Zekur, VGZ Blue of CZDirect. Je regelt dan je declaraties zelf via het internet. Deze zorgverzekeringen zijn behoorlijk goedkoper. Mocht je  het dus niet erg vinden dat je alleen via internet met je verzekeraar kan communiceren, dan is een internet zorgverzekering een goedkope optie.  Doorgaans zijn de internetpolissen van de grote verzekeraars enkele tientjes goedkoper. Ga voor de goedkoopste zorgverzekering in 2013!

3. Aanvullende zorgverzekering: Bedenk wat je nodig hebt

Veel mensen zijn uitgebreid aanvullend verzekerd, terwijl ze er in de praktijk maar weinig gebruik van maken. Maak voor jezelf de rekensom: Weegt de maandelijkse premie op tegen de verwachte kosten? Zo nee, kies dan voor een beperktere aanvullende zorgverzekering. Of, ook een optie, helemaal geen aanvullende verzekering.

4. Zorgverzekering vergelijken

Goed zorgverzekeringen vergelijken is belangrijker dan ooit. Jaarlijks stappen ongeveer een miljoen mensen over van zorgverzekering. Het afgelopen jaar bespaarden deze overstappers ruim 40 miljoen euro. Jij kunt dus ook besparen door goed te vergelijken.

Met deze tips kan jij op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344