Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Nederland koploper van zorgdigitalisering

Onder de Nederlandse huisartsen houdt 98% hun patiëntendossiers bij op de computer. Ook 75% van de specialisten doet dit. Dit maakt de Nederlandse gezondheidszorg de wereldwijde kloploper op het gebied van digitalisering binnen de zorg.

patienten

Niet alleen artsen

Donderdag werd in Zeist dit met rapport ‘Op naar meerwaarde’ gepresenteerd. Niet alleen huisartsen houden hun administratie via de computer bij; Ook patiënten maken steeds meer gebruik van hun computer, smartphone of tablet voor medische aangelegenheden. Zo’n 65% van de Nederlanders diept informatie over ziektes en behandelingen op via Google. Ook maakt een groeiende groep een afspraak met de dokter via een digitale weg. In middels krijgt één derde van alle patiënten zijn herhaalrecepten ook digitaal binnen.

 

Reactie op “Nederland koploper van zorgdigitalisering

  1. erg dat wij ouderen moeten kiezen voor een duurdere ziektekostenverzekering omdat wij meer risico lopen ,,,wij zullen moeten kiezen tussen gezond eten of verzekering basis paket te nemen en dan alsnog alle kosten bijbetalen Dreigen bijdragen zijn al een rib uit ons lijf het is niet alleen overleven maar ook nog gewoon leven als we nou eens allemaal netjes zouden betalen zouden we misschien wat minder moeten betalen het is nu wel erg duur om oud te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344