Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Lekker in je vel met een gezonde leefstijl: Actify

Laatste update op 4 april 2018 – 12:56 door .

Op ZorgKiezer.nl hebben we het vaak over de polissen, de dekking en de premies van de verschillende verzekeringen. Verzekeraars doen echter veel meer dan alleen het aanbieden van zorgverzekeringen. De meeste zorgverzekeraars bieden ook programma’s aan om een gezonde leefstijl te stimuleren. Vandaag belichten we een van die programma’s: Actify van Zilveren Kruis.

logo-actifyJe wilt gezonder eten en meer bewegen. Je bent fanatiek, rent je het ongans en gaat op een strak dieet. Maar al snel begin je te merken dat het voelt als moeten en is het niet meer zo makkelijk om deze actieve levensstijl vast te houden. De bitterballen bij de borrel worden steeds moeilijker af te slaan en op de bank hangen krijgt steeds vaker de voorkeur boven de sportschoenen aantrekken. Actify, een initiatief van Zilveren Kruis, helpt je om met kleine aanpassingen gezonder te leven en om gemotiveerd te blijven. Actify is een online platform waar je alles kunt vinden omtrent een gezonde leefstijl. Je vindt er artikelen, testjes, tips en je kunt sparen voor korting op artikelen, sportlessen, evenementen en workshops.

Wat is Actify?

Actify is een online platform dat je helpt bij het verbeteren van je leefstijl en helpt je gemotiveerd te blijven. Registreer je gratis voor een account en installeer de app op je smartphone. Door verschillende testen te doen en genoeg te bewegen kun je punten sparen. Met deze punten krijg je korting op producten die je helpen bij je gezonde levensstijl. Zo kun je korting sparen voor sportkleding en keukenapparaten. Altijd handig.

Wat kan ik allemaal doen met Actify?

Een gezonde leefstijl heb je niet zomaar. Alleen gezond eten is niet genoeg. Voldoende beweging en een goede nachtrust zijn minstens zo belangrijk!

Voldoende beweging

Voldoende beweging is een belangrijk element in een gezonde leefstijl. Met behulp van de Stappen Challenge kun je sparen voor kortingen op dagjes uit. Kies vooraf het uitje waar je voor wilt sparen, koppel je stappenteller aan de Actify app en de Challenge kan beginnen! Zodra je de Stappen Challenge gehaald hebt, krijg je de kortingskaartjes toegestuurd.

Handig detail: Je kan je Actify koppelen aan je ren-app op je telefoon, zoals bijvoorbeeld Runkeeper. 

Gezonder eten

Bij een gezonde leefstijl hoort natuurlijk ook gezonde voeding. Met de MaaltijdMatch-app weet je zeker dat je gezond eet! In de MaaltijdMatch-app vind je gezonde maaltijden die je makkelijk kunt bereiden. Daarnaast kun je eenvoudig je boodschappenlijstje samenstellen.

Goede nachtrust

Slaap jij slecht? Dan ben jij niet de enige. Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft wel eens te maken met slaapklachten. Een goede nachtrust is echter belangrijk en draagt bij aan een gezonde leefstijl. Met de SlaapLekkerTest kun je erachter komen hoe goed jij slaapt en wat je eraan kunt doen. Wil jij je nachtrust verbeteren? Meld je dan aan voor de Slaap Challenge van Actify. Actify stuurt je berichten met opdrachten waarmee jij jouw slaapritueel kunt verbeteren.

Testen

Wil je graag weten hoe gezond jij leeft? Bij Actify kun je verschillende testen doen die jou inzicht geven in je leefstijl. Zo kan jij bijvoorbeeld je echte leeftijd testen in de Echte Leeftijd Test. Aan de hand van het resultaat krijg je tips die je helpen bij het verbeteren van je leefstijl.

Laat je inspireren

Heb je een gezonde leefstijl? Dan is het belangrijk om je motivatie vast te houden. Op Actify vind je een aantal blogs die je inspireren en motiveren. In deze blogs staan onder andere interviews met professionals, verhalen en tips.

Actify is een initiatief van Zilveren Kruis, maar ook prima te gebruiken als je bij een andere verzekeraar zit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344