Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Betalingsachterstand zorgpremie?

Laatste update op 27 oktober 2021 – 09:44 door Daan.

Veel mensen hebben moeite met het betalen van de zorgpremie. De kosten voor de zorgverzekering is een grote hap uit het inkomen voor de meeste Nederlanders. Overstappen naar een andere zorgverzekering in 2013 kan geld besparen.

De premie voor de zorgverzekering wordt elk jaar hoger, ook in 2013 wordt de zorgverzekering duurder. Daarnaast gaat ook het eigen risico weer omhoog. Steeds meer mensen kunnen dit niet meer betalen, cheapest ontwikkelen een betalingsachterstand en vragen hiervoor een betalingsregeling aan.

Bespaar op de zorgverzekering 2013

Kosten besparen op de zorgverzekering 2013 is mogelijk door goed te bepalen welke zorg nodig is en welke niet. Kies dan voor een pakket waarin u niet verzekerd bent voor zorg die toch niet wordt gebruikt. Overstappen naar een online zorgverzekeraar kan ook flink wat geld schelen op de zorgverzekering. Als er alleen sprake is van een basisverzekering, kies dan voor de voordeligste aanbieder. De basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Overstappen met betalingsachterstand

Heeft u al een betalingsachterstand op de zorgverzekering. Let dan op dat de betalingsachterstand is weggewerkt op het moment dat u weer kunt overstappen van zorgverzekering. Dit is namelijk alleen mogelijk als er geen geld meer verschuldigd is aan de huidige zorgverzekeraar.

Half november krijgt iedereen weer een nieuwe aanbieding van de huidige zorgverzekeraar voor de zorgverzekering 2013. Accepteer die niet zomaar, maar bedenk eerst goed welke zorg er nodig is. De zorgverzekering vergelijken met andere aanbieders laat zien waar het goedkoper kan. Een melding ontvangen wanneer alle premies van de zorgverzekeringen bekend zijn? Meld u aan voor de premiewekker van ZorgKiezer.nl.

Reactie op “Betalingsachterstand zorgpremie?

  1. ik heb de zorgverzekering van mijn volwassen dochter zwaar verwaarloost, zij heeft geen inkomen en ik zou betalen.
    helaas is mij dat niet gelukt, dus cvz…en nu hoor ik dat er een deurwaarder de kosten van de dsw nog heeft open staan maar geen bericht naar mij heeft gestuurd….mag dat? wel rente vragen natuurlijk. ik wil de schulden op mij nemen en mijn dochter wil de zorg zelf gaan beatlen maar dat kan ook weer niet, zij is door mijn schuld wanbetaler en het kan niet meer voor haar schoon schip gemaakt worden zodat zij zonder die vermelding verder kan en ik de schuld ga betalen…..ik zoek echte hulp en kom nergens meer…..HELP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344