Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Goedkope zorgverzekering in 2013

Het kan nog steeds, overstappen naar een goedkope zorgverzekering voor 2013. Tot het eind van het jaar heb je de tijd om op ZorgKiezer.nl te vergelijken en over te stappen naar een goedkope zorgverzekering die het beste past bij jouw wensen en voorkeuren.

De beste goedkope zorgverzekering

Wat de beste goedkope zorgverzekering is verschilt per persoon. Niet iedereen heeft dezelfde behoefte voor een zorgverzekering in 2013. Gebruik je bijna geen zorg, dan kan een basisverzekering voldoende zijn. Een top 3 van goedkope zorgverzekeringen met alleen de basisdekking zijn:

Deze zorgverzekeringen zijn met het standaard eigen risico van 350 euro. Bij deze zorgverzekeringen wordt je altijd geaccepteerd ongeacht leeftijd, woonplaats of gezondheid.

Korting op de goedkope zorgverzekering

Als je al een goedkope zorgverzekering hebt gevonden, kan je deze nog voordeliger maken door hier een korting op te krijgen. Door het eigen risico te verhogen met een vrijwillig eigen risico wordt er een korting gegeven op de maandelijkse premie. Als er wordt gekozen voor een eigen risico van 850 euro wordt de top drie van goedkope zorgverzekeringen als volgt:

Ook bij deze zorgverzekeringen wordt uitgegaan van alleen de basisverzekering. Gebruik je zorg uit de basisverzekering dan betaal je hiervoor eerst het eigen risico. Een uitzondering hierop is de huisarts en kraamzorg. Een andere uitzondering is kinderen onder de 18, zij betalen helemaal geen eigen risico voor de zorgverzekering.

Goedkope zorgverzekering met aanvulling

Heb je naast een basisverzekering toch graag een kleine aanvullende verzekering, dan kan dat ook. Het verschilt per persoon wat de meest geschikte zorgverzekering is. Veel gekozen aanvullende verzekeringen zijn die voor de tandarts en voor de fysiotherapeut. Een goedkope zorgverzekering die hiervoor een pakket heeft is o.a. AnderZorg met het Budget pakket. Top 3 van goedkope aanvullende verzekeringen:

  • AnderZorg Budget – €9,75
  • De Friesland Budget Online + Tand Standaard online – €11,90
  • Bewuzt Fysio Goed + Tand Goed – €14,87

Op ZorgKiezer.nl kan je elke zorgverzekering vergelijken waaronder de aanvullende zorgverzekeringen. Ook kan je gratis overstappen en de oude zorgverzekering wordt voor je opgezegd. Wil je graag persoonlijk hulp? Dat kan ook, je kan bellen naar 020-6168200. Het belteam zit klaar om je te helpen met het vinden van de beste goedkope zorgverzekering.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344