Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

iPad mini bij je zorgverzekering

Laatste update op 17 oktober 2012 – 13:15 door Claire Langenhoff.

Binnenkort komt de nieuwe iPad mini op de markt. Vorig jaar werden er bij zorgverzekeringen gratis Ipads uitgedeeld. Ook dit jaar weer een gratis iPad mini bij je zorgverzekering? De zorgverzekering vergelijken helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jou.

De basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Het verschil zit hier in de prijs. Om als zorgverzekeraar aantrekkelijker te zijn, geven zij vaak gratis cadeaus weg om klanten te lokken. De nieuwe ipad mini bij je zorgverzekering is dan een goede aanbieding. Je krijgt dan gratis een iPad mini bij je zorgverzekering als je nieuwe klant bent.

Ook een iPad mini bij je zorgverzekering?

Het lijkt natuurlijk een hele goede aanbieding zo’n gratis iPad mini, maar meestal betaal je meer dan je door hebt. Bij de meeste zorgverzekeraars kan je korting krijgen op je maandelijkse premie, als je kiest voor een gratis cadeau bij je zorgverzekering zoals een iPad mini moet je deze korting inleveren. Je betaald dan het hele jaar het volle bedrag voor je zorgverzekering. Vaak is het dan ook nog zo dat je meer dan één jaar bij deze aanbieder verzekerd moet blijven om recht te hebben op het gratis cadeau. Let dus goed op de voorwaarden die hangen aan je gratis iPad mini.

Korting op je zorgverzekering

Kies je niet voor de iPad mini maar voor een korting op je zorgverzekering, dan ben je vaak voordeliger uit. Veel zorgverzekeraars geven niet alleen korting op de basisverzekering, maar ook op de aanvullende verzekering. Dit wordt steeds aantrekkelijker omdat de basisverzekering steeds meer wordt uitgekleed en mensen afhankelijk worden van een aanvullende zorgverzekering om een vergoeding te krijgen. Met een korting op je zorgverzekering bespaar je een boel geld. Dit geld kan opzij gezet worden en daarmee kan alsnog aan het eind van het jaar een iPad mini worden gekocht.

Wil je weten bij welke zorgverzekering je een gratis cadeau krijgt zoals een iPad mini of een iPhone 5? Je kan vanaf half november weer elke zorgverzekering vergelijken. Je weet dan ook meteen bij welke zorgverzekering je de meeste korting kan krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344