Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Naar de sneeuw? Check je zorgverzekering goed!

Ga jij ook skiën of snowboarden deze winter? Dan is het verstandig om je zorgverzekering nog een keer goed te checken. Als jij zorg nodig hebt in het buitenland, wordt dit niet altijd vergoed door je zorgverzekering. Dus ga je naar de sneeuw, check dan even of je zorgverzekering een vergoeding geeft voor bijvoorbeeld een gebroken been.

Hulp in het buitenland, dekking basisverzekering

Skiën en snowboarden is veel leuker op echte bergen. In het buitenland gelden echter andere regels over de vergoeding van zorg vanuit je zorgverzekering dan in Nederland. De basisverzekering is maar beperkt en vergoedt alleen spoedeisende hulp, spoedeisende hulp voor de tandarts en medisch noodzakelijk ziekenvervoer. Dit lijkt heel wat, maar deze onderdelen worden vergoed aan de hand van de tarieven en regels die in Nederland gelden. Val jij dus van een berg in een land waar spoedeisende hulp een stuk duurder is dan in Nederland, dan kan je een flinke rekening verwachten.

Aanvullende verzekering voor het buitenland

Om onverwachte kosten te dekken voor medische zorg in het buitenland, kan een aanvullende zorgverzekering afgesloten worden. Er kan gekozen worden uit verschillende dekkingsgebieden waaronder: EU, EER of verdragslanden, Europa of de wereld. Met de aanvullende verzekering zorg je ervoor dat het verschil, tussen het in Nederland geldende tarief en de daadwerkelijke kosten in het buitenland, wordt vergoed. Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel er vergoed wordt voor zorg in het buitenland. Wil jij weten wat voor jou de beste zorgverzekering is? Dan kan je elke zorgverzekering vergelijken op ZorgKiezer.nl of voor persoonlijk advies telefonisch contact opnemen met ZorgKiezer.nl op 020-2611600.

Dus wil je zeker weten dat jij met je zorgverzekering gegarandeerd een plekje hebt in de gipsvlucht terug naar huis, controleer dan de dekking van je zorgverzekering. Heb je dit niet, dan kan je via ZorgKiezer.nl nog overstappen van zorgverzekering tot 1 januari 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344