Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

PNO Ziektekosten wordt PNOzorg

Laatste update op 17 oktober 2012 – 11:26 door Claire Langenhoff.

PNO Ziektekosten gaat binnenkort verder onder de naam PNOzorg. Deze zorgverzekeraar is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen die werken in de mediabranche. Zij bieden deze doelgroep dan ook een korting die kan oplopen tot 10 procent. 

PNOzorg zorgverzekering afsluiten voor iedereen

Ook als je niet werkt in de mediabranche kan je een zorgverzekering afsluiten bij PNOzorg. Dit is dan een individuele zorgverzekering die beschikbaar is voor iedereen. De PNOzorg zorgverzekering is makkelijk online te vergelijken en af te sluiten voor 2013. Bij PNOzorg kan je gebruik maken van een aantal voordelen waaronder: keuzevrijheid, wereldwijde dekking en gratis aanvullende zorgverzekering voor kinderen ook als je dat zelf niet hebt.

Ook naar PNOzorg overstappen?

Wil je voor volgend jaar misschien overstappen naar PNOzorg omdat je in de mediabranche werkt of omdat je gebruik wilt maken van de voordelen, dan moet je nog even wachten. De nieuwe premies worden binnenkort bekend gemaakt. Dan kan je de PNOzorg zorgverzekering vergelijken met alle andere zorgverzekeringen. Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van zorg, meld je dan aan voor de ZorgKiezer.nl nieuwsbrief. Wil je liever een melding ontvangen als alle premies bekend zijn, dan kan je je aanmelden op onze reminder service. Dan krijg je een bericht zodra de nieuwe premies bekend zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344