Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Stoppen met roken vergoed door ONVZ

Laatste update op 13 september 2012 – 15:39 door Claire Langenhoff.

stoppen met rokenStoppen met roken wordt vanaf volgend jaar weer vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent wel dat het eigen risico gebruikt kan worden voor de kosten die worden gemaakt. Nu heeft ONVZ bekend gemaakt dat zij de kosten voor het stoppen met roken willen betalen voor hun verzekerden.

Omdat het eigen risico gebruikt kan worden om de kosten voor het stoppen met roken te dekken, kan het dus zijn dat mensen die willen stoppen met roken hier alsnog voor moeten betalen. ONVZ heeft aangegeven geen eigen risico te innen voor kosten gemaakt voor het stoppen met roken.

Preventie

Stoppen met roken kan voor zorgverzekeraars betekenen dat er geld wordt bespaard. Stoppen met roken is een goede preventie van gezondheidsklachten waardoor er minder zorgkosten worden gemaakt. Preventie in de zorg is een belangrijk maatschappelijk punt. Stoppen met roken is voor ONVZ  zo belangrijk dat zij dit willen betalen voor hun verzekerden.

Zorgverzekering vergelijken

Vanaf half november kan iedereen weer de zorgverzekering vergelijken. De zorgverzekering vergelijken kan aan de hand van de persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kan de beste zorgverzekering gevonden worden voor de eigen situatie. Zelfs als er alleen gekozen wordt voor de basisverzekering is vergelijken belangrijk. De prijzen van de basisverzekering kunnen flink verschillen ook al is dekking gelijk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344