Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Wat is de beste zorgverzekering voor fysiotherapie?

Fysiotherapie valt niet onder de basisverzekering. Om een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie moet een aanvullende zorgverzekering afgesloten worden. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed verschilt per zorgverzekeraar. Wat is nu de beste zorgverzekering voor de vergoeding van fysiotherapie?

Niet iedereen heeft evenveel fysiotherapie nodig, daarom kan op ZorgKiezer.nl bij de zorgverzekering vergelijken worden aangegeven hoeveel behandelingen er minimaal vergoed moeten worden. Om het wat makkelijker te maken, hierbij een overzicht van de beste zorgverzekeringen voor fysiotherapie.

Voor de mensen die maar een paar behandelingen nodig hebben

  • Bewuzt Fysio Goed – 100% vergoeding voor maximaal 9 behandelingen per jaar. €5,25 euro.
  • TakeCareNow! T@ke1 – 100% vergoeding voor maximaal 9 behandeling per jaar. €5,35
  • OHRA Sterk – 100% vergoeding voor maximaal 9 behandelingen per jaar. €5,40

De kosten komen bovenop de prijs voor de basisverzekering. De vergoeding van de behandelingen geldt alleen als er gebruik wordt gemaakt van een zorgverlener waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Deze afspraken verschillen per zorgverzekeraar.

Onbeperkt naar de fysiotherapeut

Om 100% vergoeding te krijgen moet er gebruik gemaakt worden van een gecontracteerde zorgverlener. Is er geen sprake van een contract, dan gelden er andere regels voor de vergoeding.

Er zijn nog meer (goedkopere) zorgverzekeringen die ook een uitgebreide dekking bieden voor fysiotherapie, maar deze zijn beperkt in het aantal behandeling of er zit een maximum bedrag aan verbonden. Voor persoonlijk advies over wat de beste zorgverzekering is in jouw situatie, kan er telefonisch contact opgenomen worden met ZorgKiezer.nl op 020-2611600.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344