Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Wat is de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze?

Zelf kunnen kiezen waar je naartoe gaat voor zorg? Dan heb je een zorgverzekering nodig die vrije zorgkeuze heeft. Dit is niet voor elke zorgverzekering het geval. Heeft jou zorgverzekering geen keuzevrijheid, dan kan je niet zomaar naar elke zorgverlener toe. Bij welke zorgverzekeringen kan je dan goedkoop terecht voor keuzevrijheid?

Verschil tussen natura en restitutie

Op ZorgKiezer.nl kan je elke zorgverzekering vergelijken en daarbij aangeven of je vrije zorgkeuze wilt. Vaak bieden zorgverzekeraars twee soorten basis polissen aan, een natura polis en een restitutie polis. Natura betekent dat je geen vrije keuze hebt en restitutie geeft jou die vrijheid wel. Met een restitutie polis mag je dus zelf een keuze maken voor bijvoorbeeld een ziekenhuis, specialist of fysiotherapeut.

Goedkope zorgverzekering met keuzevrijheid

Bij welke zorgverzekeraars moet je nou zijn om zelf te kunnen bepalen welke zorgverlener je gebruikt? Een top drie van de goedkoopste zorgverzekeringen met keuzevrijheid zijn:

  • OHRA – zorgverzekering €97,30 (incl. ZorgKiezer korting)
  • Ditzo – basisverzekering €98,50
  • Delta Lloyd – zorgverzekering restitutie €99,77 (incl. ZorgKiezer korting)

Deze zorgverzekeringen zijn met het verplichte eigen risico van 350 euro. Als jij het eigen risico verhoogt wordt de maandelijkse premie lager. Het eigen risico gebruik je voor zorg die valt in de basisverzekering.

Overstappen naar vrije zorgkeuze

Heb jij nu een zorgverzekering zonder vrije zorgkeuze, dan kan je overstappen naar een andere zorgverzekering die dit wel heeft. Op ZorgKiezer.nl kan je de zorgverzekeringen vergelijken en online overstappen. Wij zorgen er dan voor dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Wil je liever persoonlijk hulp? Dat kan ook, je kan bellen naar 020-2611600 en dan helpen wij jou bij het vinden van de beste zorgverzekering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344