Zorgverzekering 2013: Anderzorg maakt premie bekend

Zorgverzekeraar Anderzorg houdt zijn premie voor volgend jaar gelijk. Met €96, 25 is Anderzorg momenteel de goedkoopste zorgverzekering van Nederland. De jaarpremie is daarmee €1155, -. De premies voor de aanvullende verzekeringen van Anderzorg zijn licht gestegen.

Aanvullende verzekeringen

De premie voor de aanvullende verzekering Anderzorg Extra stijgt met €0,65 naar €13,65. De premie voor de Anderzorg Tand stijgt met €0,85. Anderzorg Jong blijft gelijk op €14,75.

Eigen risico

Wie denkt weinig zorg te consumeren, kan het eigen risico verhogen. Wie een vrijwillig eigen risico neemt van €500, en dus een totaal eigen risico van €850, betaalt bij Anderzorg €72,25.

Overstappen?

Wil je overstappen naar AnderZorg? Dan is heel eenvoudig!  Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van jouw voorkeur. Als je de juiste verzekering hebt gevonden, kun je simpel overstappen. ZorgKiezer.nl heeft een gratis overstapservice. Wij zeggen je oude verzekering op en melden je aan bij je nieuwe verzekeraar. Vragen? Bel ons op 020-2611600.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.