Zorgverzekering 2013: Een gratis Iphone 5 bij je zorgverzekering

Zorgverzekeraars willen dolgraag nieuwe klanten. En daarom proberen ze het jou zo aantrekkelijk mogelijk te maken om over te stappen. Een kado, zoals bijvoorbeeld een iPhone 5 bij je zorgverzekering of een iPad 3 bij je zorgverzekering, klinkt heel aantrekkelijk. Maar is dat ook zo?

Met je zorgverzekering iphone 5 afbetalen? Verstandiger om je korting op je ziektekostenverzekering is voordeliger

Met je zorgverzekering iphone 5 afbetalen?

De inhoud van basisverzekering verschilt niet onderling per zorgverzekeraar. Om dus onderscheidend te zijn delen zorgverzekeraars vaak kado’s uit om klanten te lokken. De kado’s worden vaak gegeven in plaats van een korting op de maandelijkse premie. De waarde van de kado’s, bijvoorbeeld een iPhone 5, kan behoorlijk hoog zijn en dit lijkt een hele goede aanbieding, maar is het wel echt een gratis kado?

Zorgverzekering met iPhone 5

Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Om de gratis iPhone 5 te krijgen, moeten er twee volwassenen een zorgverzekering afsluiten en twee jaar lid blijven. Stap je na een jaar over dan moet er een bedrag van meer dan 200 euro worden bijbetaald. Je krijgt dus geen gratis iPhone 5, maar je levert je korting in om meteen een kado te krijgen. Voor mensen die wat meer geduld hebben, is de korting een betere optie. Je betaalt per maand minder en de korting is vaak in verhouding hoger dan het kado waard is. Met het geld dat bespaard wordt, kan aan het eind van het jaar een leuk kado, zoals de iPhone 5 uitgezocht worden. Daarnaast is het met een kortingsregeling zo dat je elk jaar kan overstappen. Dan loop je niet het risico om nog bij te moeten betalen voor het ‘gratis’ kado aan het eind van het jaar.

Gratis kado bij je zorgverzekering

Ook voor de zorgverzekering 2013 zullen er weer kado’s weggeven worden door zorgverzekeraars. Het is verstandig om te letten op de echte waarde van het kado in verhouding met de hoeveelheid korting die je ervoor opgeeft. De zorgverzekering vergelijken is daarom altijd aan te bevelen. Bij veel zorgverzekeringen wordt er korting gegeven op de basisverzekering, maar ook op de aanvullende verzekering. Dit wordt steeds belangrijker omdat de zorgverzekering ook in 2013 een stuk duurder wordt.

OVERSTAPPEN?

Wil je overstappen van zorgverzekering? Dat is heel eenvoudig! Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van jouw voorkeur. Als je de juiste verzekering hebt gevonden, kun je simpel overstappen. ZorgKiezer.nl heeft een gratis overstapservice. Wij zeggen je oude verzekering op en melden je aan bij je nieuwe verzekeraar. Vragen? Bel ons op 020-2611600.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.