Zorgverzekering 2013: Premie OHRA sterkste daler van alle zorgpremies

Zorgverzekeraar OHRA verlaagt de premie van de basisverzekering met bijna 3%. De individuele premie voor de restitutie-verzekering van OHRA is voor 2013 vastgesteld op € 106, 69 per maand. De daling van 3 euro per maand is de grootste daling van alle premies voor zorgverzekering 2013. De jaarpremie is €1.280, 28. Voor de meeste aanvullende verzekeringen blijft de premie gelijk.

Korting via ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl biedt een korting van 8, 5% op de premie van OHRA. Daarmee is OHRA een van de goedkoopste zorgverzekeringen voor zorgverzekering 2013. OHRA stelt de premie te kunnen laten dalen door de forse verhoging van het eigen risico van € 220,- naar € 350,- en de positieve gevolgen van een scherpe zorginkoop. De premies voor de aanvullende verzekeringen blijven vrijwel allemaal gelijk.

Zorgverzekering 2013

Met de bekendmaking van de premie van FBTO zijn vrijwel alle zorgpremies van 2013 bekend. Wil je de zorgverzekering opzeggen en overstappen naar een nieuwe zorgverzekering, dan kan dat makkelijk via ZorgKiezer.nl. Overstappen is gratis en het opzeggen wordt automatisch voor je gedaan. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over zorgverzekering 2013, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.