Zorgverzekering 2013: Univé Zekur goedkoopste zorgverzekering

Met een premie van €92, 25 voor de basispremie, lijkt Univé ZEKUR ook voor zorgverzekering 2013 weer de goedkoopste basisverzekering van Nederland te worden. Univé verlaagt de premie van de internetpolis met €0,25 per maand en daarmee komt de jaarpremie op €1107,-. De aanvullende verzekering Exra ZEKUR 18+ stijgt met 2,7% en komt per maand op €24,40.

 

 

 

Extra zEKUR 18+

Het Extra ZEKUR 18+ geeft je niet alleen dekking voor tandartskosten en fysiotherapie. Bij het pakket zit ook nog een doorlopende reisverzekering. Daarnaast krijgen verzekerden via het Extra ZEKUR 18+ pakket een Visa GreenCard, een betaal- en creditcard die CO2-uitstoot compenseert.

Overstappen?

Wil je overstappen naar Univé ZEKUR? Dat is heel eenvoudig!  Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van jouw voorkeur. Als je de juiste verzekering hebt gevonden, kun je simpel overstappen. ZorgKiezer.nl heeft een gratis overstapservice. Wij zeggen je oude verzekering op en melden je aan bij je nieuwe verzekeraar. Vragen? Bel ons op 020-2611600.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.