Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekering 2013: Vier tips zorgverzekering voor ouderen

De wijzigingen in de zorgverzekering 2013 hebben onder andere veel invloed op de ouderen in Nederland. Daarom geven wij vier tips gericht op ouderen.

Rollators
Rollators en andere eenvoudige loophulpmiddelen werden vergoed uit de basisverzekering. In 2013 zal dit uit de zorgverzekering verdwijnen. Voortaan moet een rollator of een ander loophulpmiddel gehuurd of gekocht worden. Tip: heb je een rollator, vraag dan dit jaar nog een nieuwe aan via de zorgverzekering.

Gehoortoestel
De vergoeding voor een gehoortoestel gaat veranderen. Er moet in 2013 een eigen bijdrage van 25% betaald worden over het aankoopbedrag van een gehoortoestel. Tip: Heb je een gehoortoestel, laat deze dan dit jaar nog vervangen.

Eigen bijdrage medische instelling
Vanaf volgend jaar moet er een eigen bijdrage betaald worden van 7.50 euro voor verblijfskosten in een ziekenhuis of zelfstandige behandelcentrum. Tip: Moet je een kleine behandeling ondergaan waarvoor in een ziekenhuis of behandelcentrum overnacht moet worden, probeer dit dan dit jaar nog te doen.

Zorgverzekering vergelijken
Bedenk ook dit jaar weer of de huidige zorgverzekering nog wel de beste is. Misschien is de persoonlijke situatie veranderd en heb je andere behoeften. Zodra alle premies bekend zijn kan je weer de zorgverzekering vergelijken. Tip: De zorgverzekering vergelijken helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jou en kan je meteen geld besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344