Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zorgverzekering Bewuzt met korting

Nu ook korting op een Bewuzt zorgverzekering 2013. Als je via ZorgKiezer.nl een zorgverzekering afsluit bij Bewuzt, krijg je daar 4% korting op. Bewuzt is een label van VGZ en is dit jaar geïntroduceerd.

De laatste dagen voor overstappen

Het is nog steeds mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Je kan op ZorgKiezer.nl elke zorgverzekering vergelijken en online overstappen. Ook ontvang je als je afsluit via ZorgKiezer.nl vaak korting op je maandelijkse premie. Bij Bewuzt krijg je nu 4% korting op de basisverzekering en 4% korting op de aanvullende verzekering. Misschien is Bewuzt wel de goedkoopste zorgverzekering voor jou.

Besparen op je zorgverzekering

Besparen op je zorgverzekering kan op verschillende manieren. Overstappen is een optie, maar je kan ook bijvoorbeeld het eigen risico verhogen. Hierdoor ontvang je korting op je premie. Jezelf verzekeren via een collectief zorgt vaak ook voor een lagere premie, maar het dan kan het zijn dat je een zorgverzekering hebt met een te uitgebreid pakket. Want een collectieve zorgverzekering moet aansluiten bij de verschillende wensen van veel mensen. Elk jaar de huidige zorgverzekering vergelijken wordt aanbevolen, jouw wensen en behoeften kunnen zijn veranderd waardoor je de zorgverzekering moet aanpassen. Door een zorgverzekering te kiezen die het beste bij jou past, kan je zo tientallen euro’s besparen.

 

Laatste update op 30 mei 2013 – 11:07 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344