Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Gratis Apple Watch bij je zorgverzekering; wel of niet verstandig?

Apple watch bij je zorgverzekering 2016

Overstappen van zorgverzekering en er een gratis Apple Watch bij krijgen? Voor sommige verzekeraars is dit een goede manier om nieuwe klanten te werven. Daarbij is een Apple Watch cadeau bij je zorgverzekering nog niet zo’n slecht idee. Zorgverzekeraars hebben er baat bij als zij veel gezonde klanten hebben. Gezonde klanten betekent minder zorgkosten. De Apple Watch kan een goed hulpmiddel zijn voor mensen om gezond leven te stimuleren door de vele handige apps die op het horloge zitten. Zo moedigt je horloge je aan om elke dag te bewegen en aan je conditie te werken met de Workout-app en kan je jouw bewegingen bijhouden met de Activiteit-app. Dat maakt het interessant voor verzekeraars om een gratis Apple Watch cadeau te geven bij een zorgverzekering als mensen overstappen in 2016.

Overstappen voor een gratis Apple WatchApple watch bij je zorgverzekering 2016

Elk jaar strijden zorgverzekeraars weer om klanten tijdens de overstapperiode. Sommige zorgverzekeraars proberen je over te halen door een korting op de premie te bieden, andere bieden een cadeau aan zoals een Apple Watch bij je zorgverzekering. In Duitsland is er nu al een zorgverzekeraar die haar klanten een vergoeding biedt voor de Apple Watch bij de zorgverzekering in 2016 vanwege de gezondheidsvoordelen die het horloge biedt. Toch is het niet helemaal zonder voorwaarden. Als je overstapt voor een gratis Apple Watch bij je zorgverzekering zijn er vaak aanvullende regels, zoals dat er twee verzekerden samen moeten overstappen en minimaal twee jaar lid moeten blijven van die zorgverzekeraar. In plaats van een cadeau bij je zorgverzekering kan je er ook vaak voor kiezen om een korting te nemen op de maandelijkse premie. Bedenk dus voor je overstapt of je een cadeau wil of liever korting krijgt.

 

Cadeau of korting bij je zorgverzekering in 2016?

Als je gaat overstappen van zorgverzekering in 2016, let dan goed op de verschillende aanbiedingen van de zorgverzekeraars. Als ze kortingen of cadeaus aanbieden bij de zorgverzekering is het verstandig om na te gaan hoeveel het cadeau waard is ten opzicht van eventuele korting. Als je twee jaar lang voor twee personen meer moet betalen in plaats van korting, kom je dan wel uit op de waarde van bijvoorbeeld een ‘gratis’ Apple Watch bij je zorgverzekering. Waarschijnlijk heb je dit cadeau uiteindelijk toch zelf betaald. Als je kiest voor korting in plaats van een cadeau bij je zorgverzekering in 2016, dan betaal je elke maand minder en hou je dus geld over. Met dit geld kan je aan het einde van het jaar zelf een cadeau uit kiezen. Een ander voordeel van korting op je zorgverzekering, is dat je wel elk jaar kan overstappen en er dus niet twee jaar aan vast zit.

Reactie op “Gratis Apple Watch bij je zorgverzekering; wel of niet verstandig?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2022 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344