Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Winnaar Apple Watch bekend!

Gister heeft ZorgKiezer.nl een actie gestart waarin wij een Apple Watch verloten onder alle overstappers op woensdag 30 december.
De gelukkig winnaar is inmiddels bekend!

AppleWatchpagina

Paul de Zeeuw uit Nieuw Vennep was blij verrast met de Apple Watch. Hij stapte gisteren over met zijn zoon van De Friesland Zorgverzekeraar naar Anderzorg. ‘Het ging buitengewoon soepel, dat overstappen! En nu win ik nog een Apple Watch. Dat is een mooi einde van het jaar zo!’ aldus de winnaar.

Apple Watch

De Apple Watch is één van de hipste gadgets van dit moment. Het is een klein apparaat met diverse nieuwe interactiemogelijkheden en technologieën waarmee je razendsnel navigeert tussen de verschillende apps. Al met al een compleet nieuwe ervaring!.

Ook vandaag weer een Apple Watch winactie!

ZorgKiezer.nl trekt opnieuw een winnaar uit alle mensen die vandaag, op 31 december, via ZorgKiezer.nl overstappen van zorgverzekering. Wil jij ook graag met een Apple Watch om je pols het nieuwe jaar in? Grijp je kans en start direct met je zorgverzekering vergelijken en afsluiten.

Je hebt alleen vandaag nog om over te stappen van zorgverzekering. Naast de winkans op een Apple Watch ontvang je van ZorgKiezer.nl gratis een healthcheck cadeau!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2021 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344