Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Wat verandert er voor zorgverzekerden bij Delta Lloyd?

Nationale-Nederlanden

Verzekeraar Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden bundelen de krachten en gaan samen verder als één bedrijf: Nationale-Nederlanden. Wat betekent dit voor zorgverzekerden van Delta Lloyd? 

Nationale-Nederlanden

Wat verandert er?

Jouw zorgverzekering zelf verandert niet. De zorgpolis, de dekking, de voorwaarden en de premie blijven gewoon hetzelfde. Het gaat alleen om een naamswijziging. Ook het rekeningnummer blijft hetzelfde.

De contactkanalen wijzigen uiteraard wel. Je kunt nu voor alle informatie, je online omgeving en declaraties terecht op nn.nl of op de app. Om in te loggen op de app heb je een mijn.nn-account nodig. Je dient de app te activeren met je activatienummer die je opgestuurd hebt gekregen van de Nationale-Nederlanden.

Op vakantie?

Als het goed is heb jij voor 1 juli een zorgpas ontvangen van Nationale-Nederlanden met aan de achterkant de EHIC pas. Als je die nog niet ontvangen hebt dan krijg je die zo snel mogelijk. Ga je bijna met vakantie? Jouw Delta Lloyd zorg- en EHIC pas is gewoon nog geldig.

Moet ik iets doorgeven aan mijn huisarts, apotheek of andere zorgverleners?

Nee. Zorgverleners zijn op de hoogte van het samengaan van Delta Lloyd met Nationale-Nederlanden.

Liever een andere zorgverzekeraar?

Je kunt tussen half november en eind december overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Maar er zijn uitzonderingen waarbij je tussentijds kunt overstappen. Je doet er goed aan om voor het afsluiten eerst even alle zorgverzekeringen te vergelijken.

 

Laatste update op 2 juli 2018 – 13:49 door .

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344