Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

ZorgKiezer opent overstapwinkel op Utrecht Centraal

Overstapwinkel

Wil jij overstappen van zorgverzekering, maar maak je er geen tijd voor? Loop binnen bij onze overstapwinkel op Utrecht Centraal. Iedereen kan in de winkel langskomen voor gratis hulp bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Schiet wel op, want je hebt nog maar tot oudjaarsdag de tijd om over te stappen!

Overstapwinkel

Wat kun je doen in de overstapwinkel?

Tot eind december kun je langskomen in de overstapwinkel met al jouw vragen over je dekking, je zorgpolis, het eigen risico, noem maar op. In de winkel zijn geregeld fysio’s en tandartsen aanwezig die jou direct kunnen adviseren over hoeveel zorg je nodig hebt in 2018. De overstapcoaches in de winkel kunnen jouw overstap dan ter plekke regelen om je zo veel geld en tijd te besparen.

Waar kun je het doen?

De winkel is geopend op Utrecht Centraal in een van de grote glazen kassen. Zo kun je tijdens je overstap van trein ook even snel overstappen van zorgverzekering.

Tot Wanneer kun je dit doen?

De winkel is geopend tot en met oudjaarsdag. Je kunt namelijk overstappen tot 31 december. Schiet dus wel op, want je heb nog maar een paar dagen de tijd om over te stappen.

Hoe?

Kom jij niet langs Utrecht Centraal? Vergelijk je zorgverzekering via ZorgKiezer.nl. We zijn natuurlijk ook gewoon bereikbaar via de telefoon, de chat en Facebook.

Wil je alvast naar binnen gluren? Hier wat foto’s:

Overstapwinkel

Overstapwinkel

Overstapwinkel

Laatste update op 29 januari 2018 – 15:36 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344