Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Jouw tandenborstel ligt klaar!

Laatste update op 29 juni 2020 – 17:39 door Emma-Jane Tolenaar.

Yes, jouw tandenborstel ligt klaar bij de Blokker winkel bij jou in de buurt! De afgelopen weken hebben we 100.000 borstels ingepakt en verzonden naar Blokker filialen door het hele land. Heb jij jouw tandenborstel nog niet? Check dan snel je mail voor jouw persoonlijke voucher en ga naar de Blokker bij jou in de buurt!

Wat een project! In 2019 waren er maar liefst 150.000 mensen die een nieuwe zorgverzekering afsloten op ZorgKiezer.nl. Van die mensen deden er 100.000 mee aan de tandenborstelactie. Het heeft even wat bloed, zweet en tranen gekost, maar vandaag is het zo ver: de tandenborstels liggen bij de pickup points!

Zoals je je kunt voorstellen heeft zo’n groots project aardig wat voeten in de aarde. Combineer dat met alle verrassingen die het coronavirus op ons pad bracht en je krijgt een flinke klus. We hebben de afgelopen weken met man en macht gewerkt om er voor te zorgen dat de borstels opgehaald konden worden. Hoe dat  er uitziet? Directeur Peter Ruys neemt je graag mee voor een kijkje achter de schermen!

ZorgKiezer & Blokker

Voor de tandenborstelactie is ZorgKiezer een unieke samenwerking aangegaan met Blokker. Zij functioneren voor de looptijd van de actie (29 juni – 1 augustus) als pickup point voor de elektrische Oral-B tandenborstels. Iedereen die meedoet aan de tandenborstelactie heeft van ZorgKiezer een mail gekregen met daarin een persoonlijke voucher en de locatie van het dichtstbijzijnde Blokker filiaal. Hiermee kunnen zij hun tandenborstel ophalen.

Het leveren van de tandenborstels mag best gevierd worden! Daarom is het ZorgKiezer dreamteam aanwezig bij een aantal Blokker filialen om de tandenborstel hoogstpersoonlijk aan jou te overhandigen. Stiekem doen we het ook een beetje voor onszelf: we vinden het ontzettend leuk om onze klanten te ontmoeten en blij te maken met een mooi cadeau!

Poetstips met mondhygiëniste Emilie

Zo’n elektrische tandenborstel is natuurlijk prachtig, maar als je niet weet hoe je hem moet gebruiken, dan schiet het niet op. Daarom gaat de levering van de tandenborstels hand in hand met een aantal leuke en praktische poetstips. Hiervoor hebben we de hulp ingeschakeld van een professional: mondhygiëniste Emilie van Tandartspraktijk de Wolvenstraat.  Zij vertelt in drie korte filmpjes hoe je écht goed voor je gebit zorgt. Zo krijg je én houd je een stralen en gezond gebit!

Winactie: win een weekend weg!

Over een stralend en gezond gebit gesproken: wist je dat je met jouw stralende lach een prachtige prijs kunt winnen? Ter ere van de tandenborstel actie hebben wij speciaal een wedstrijd in het leven geroepen. De prijs is een heerlijk weekend weg voor twee personen t.w.v. 299,- euro. Deelnemen is ontzettend eenvoudig! Dit moet je doen:

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram of check de speciale actiepagina: www.zorgkiezer.nl/poetsenmaar Hier vind je altijd het laatste nieuws en maak je kans op mooie prijzen!

 

Reacties op “Jouw tandenborstel ligt klaar!

 1. Ik heb 23 juni mail ontvangen dat de ik de tandenborstel vanaf 29 juni kan ophalen met voucher.
  Alleen die heb nog niet ontvangen 29 juni.

  Graag hoor ik wanneer ik die ontvang, want ik ga over een week met vakantie en ben dan niet in de gelegenheid om voor eind juni de tandenborstel op te halen.

  M.vr.gr.
  Martin Kuiper

 2. Helaas wij hebben na 7 maanden premie betalen aan de nieuwe zorgverzekering ook nog niks vernomen van zorgkiezer ???

  Erg klantonvriendelijkheid

 3. Helaas nog geen mail met voucher ontvangen.

  Ben erg ben benieuwd naar de lang verwachte tandenborstel.

 4. Inderdaad nooit meer wat gehoord over die tandenborstel. Zelf zullen behoorlijk verdiend hebben aan die polissen. Kunnen ze er weer tegenaan tot volgend jaar. En dan weer met zo’n actie de “klant” lokken en vervolgens weer niet thuis geven.

 5. Voucher ontvangen maar tandenborstel ligt niet in de dichtstbijzijnde Blokker vestiging maar een dorp 18km verderop.
  Er zijn 5 vestigingen van Blokker die dichterbij liggen dan deze vestiging die door zorgkiezer is geslecteerd. Waarom zo ver weg?

  Maar het wordt nog erger. Kom ik vrijdagavond in de vestiging 18 km verderop, want andere vestiging kan niet volgens coupon, blijkt dat ze geen tandenborstels meer hebben liggen en ik volgende week kan terug komen.
  Wat is dan het nut van een vaste Blokker vestigen aanwijzen terwijl er niet genoeg tandenborstels klaar liggen voor de coupons die uitgegeven zijn voor die specifieke Blokker vestiging?

 6. Hallo,
  Ik heb op donderdag 9 juli een sms bericht ontvangen. Maar nog geen mail met een voucher.
  Graag reactie.
  Gr. Carola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344