Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Fit het nieuwe jaar in met een gratis sport abonnement!

Nog een paar uurtjes en dan nemen we afscheid van 2020. Een nieuw jaar, nieuwe kansen én een frisse start. De sportscholen zijn in het hele land gesloten, maar met ZorgKiezer ga je tóch fit en actief het nieuwe jaar in! Stap nu over en ontvang een gratis online sport abonnement bij FitGirl.

Heb jij al een zorgverzekering voor 2021 uitgezocht? Stap vandaag nog over via ZorgKiezer.nl en profiteer gratis van een online sport abonnement voor drie maanden. Het sport abonnement  gaat in op 4 januari en loopt tot april. Het abonnement bevat:

  • 4 x per week live online lessen o.a. kettlebell, hoelahoep en yoga
  • 100+ fun & effective workouts (o.a. buikspier, bodyweight, kettlebell etc.)
  • Toegang tot alle challenges
  • Trainingen voor het hele gezin!
  • Train op je eigen niveau: van beginner tot gevorderde
  • Voedingstips en Mindset coaching

Het sport abonnement is een samenwerking met FitGirl. FitGirl biedt trainingen voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, beginner en gevorderde. Bij het overstappen kun  je aangeven dat je gebruik wilt maken van het FitGirl abonnement. Zodra je overstap is bevestigd, ontvang je per mail een unieke code. Met deze code kun je je aanmelden bij FitGirl.

De volledige actievoorwaarden vind je op de actiepagina. Kies jij liever voor de gratis elektrische tandenborstel van OralB? Dat kan! Check de actiepagina voor de voorwaarden.

Zorgverzekering 2021

Wil jij ook gebruik maken van deze actie en gratis thuis sporten met FitGirl? Stap dan snel over! Je hebt nog tot middernacht om over te stappen! Alle voorwaarden en premies voor de zorgverzekering 2021 vind je op ZorgKiezer.nl. Hier kun je jouw zorgverzekering direct vergelijken en overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Vul jouw wensen in en vind binnen enkele minuten de verzekering die bij jou past. Je kunt tot 1 januari overstappen. Heb je vragen? Ons team van ZorgToppers helpt je graag!

Laatste update op 31 december 2020 – 12:25 door Emma-Jane Tolenaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344